Mathias Eick

Norsko, contemporary jazz, dark jazz, fourth world, norwegian jazz

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Mathias Eick (1)


Diskografie Mathias Eick (14)

Ravensburg Koupit 2018
Children Koupit 2018
Liberetto III (with Grégory Privat, John Parricelli & Magnus Öström) Koupit 2017
Slagsvold Koupit 2017
Medicine Show Koupit 2016
Midwest Koupit 2015
Skala Koupit 2011
Tre vise menn Koupit 2009
The Door Koupit 2008

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Deaf Havana
Koncert
Deaf Havana
Út 26. února 2019, Café V Lese Praha, cz

Deaf Havana

Mike Shinoda
Koncert
Mike Shinoda
Út 19. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Rockový Slunovrat 2019
Festival, Rock, Metal
Rockový Slunovrat 2019
Pá 31. — So 1. června 2019, Řevnice, cz

Auxili, Gaia Mesiah, Itchy, Royal Republic

Let It Roll 2019
Festival, House, Elektro
Let It Roll 2019
Čt 1. — So 3. srpna 2019, Milovice, cz

Andy C, High Contrast, Noisia

Backstreet Boys
Koncert, Pop
Backstreet Boys
So 22. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Backstreet Boys

Beats For Love 2019
Festival, Elektro, House
Beats For Love 2019
St 3. — So 6. července 2019, Ostrava, cz
Highfield 2019
Festival
Highfield 2019
Datum bude oznámeno, Lipsko, de
Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Hlavní strana Interpreti Mathias Eick