Mathias Eick

Norsko, contemporary jazz, dark jazz, fourth world, norwegian jazz

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Mathias Eick (1)


Diskografie Mathias Eick (20)

Ravensburg Koupit 2018
UNIFONY Koupit 2018
Children Koupit 2018
Delights of Decay Koupit 2018
Liberetto III (with Grégory Privat, John Parricelli & Magnus Öström) Koupit 2017
Slagsvold Koupit 2017
On My Own Koupit 2016
Medicine Show Koupit 2016
Midwest Koupit 2015
I Concentrate on You Koupit 2013
Skala Koupit 2011
Tre vise menn Koupit 2009
The Door Koupit 2008

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Cave In
Koncert, Hardcore, Punk
Cave In
Út 25. června 2019, Café V Lese Praha
Alice Cooper
Koncert, Rock
Alice Cooper
Ne 15. září 2019, Incheba Expo Aréna Bratislava, sk

Alice Cooper

Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha

Def Leppard, Whitesnake

The Wave Pictures
Koncert, Rock
The Wave Pictures
Po 22. dubna 2019, Café V Lese Praha
Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy

Fedde Le Grand, Timmy Trumpet

Limp Bizkit
Koncert, Metal, Funk
Limp Bizkit
Út 23. července 2019, Mestský Amfiteáter Sereď Sereď, sk

Limp Bizkit

Wardruna
Koncert, Folk
Wardruna
Pá 22. listopadu 2019, Velký sál Lucerna Praha
José Carreras
Koncert, Klasická
José Carreras
Pá 5. dubna 2019, O2 Arena Praha
Hlavní strana Interpreti Mathias Eick