Matt Hires

acoustic pop, indiecoustica, neo mellow, pop rock

Diskografie Matt Hires

American Wilderness Koupit 2017
Heartache Machine Koupit 2014
Hold You Up Koupit 2014
Red Eye Koupit 2014
This World Won't Last Forever, But Tonight We Can Pretend Koupit 2013
Forever EP Koupit 2013
Restless Heart Koupit 2012
A to B EP Koupit 2010
Take Us To The Start (Deluxe) Koupit 2009
Take Us To The Start Koupit 2009
Live Sessions EP Koupit 2009
Honey, Let Me Sing You A Song Koupit 2009
Live From The Hotel Café EP Koupit 2008
Hlavní strana Interpreti Matt Hires Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Tamino
Koncert, Pop
Tamino
St 8. května 2019, Café V Lese Praha
Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha

Poets of the Fall

Benátská! 2019
Festival, Pop, Folk
Benátská! 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Liberec

Ben Cristovao, Chinaski, Europe, Karel Gott, Richard Müller

Saint Agnes
Koncert, Rock
Saint Agnes
Čt 23. května 2019, Café V Lese Praha
Highfield 2019
Festival
Highfield 2019
Datum bude oznámeno, Lipsko, de
Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
Čt 28. března 2019, Café V Lese Praha