Matt Hires

acoustic pop, indiecoustica, neo mellow, pop rock

Diskografie Matt Hires

American Wilderness Koupit 2017
Heartache Machine Koupit 2014
Hold You Up Koupit 2014
Red Eye Koupit 2014
This World Won't Last Forever, But Tonight We Can Pretend Koupit 2013
Forever EP Koupit 2013
Restless Heart Koupit 2012
A to B EP Koupit 2010
Take Us To The Start (Deluxe) Koupit 2009
Take Us To The Start Koupit 2009
Live Sessions EP Koupit 2009
Honey, Let Me Sing You A Song Koupit 2009
Live From The Hotel Café EP Koupit 2008
Hlavní strana Interpreti Matt Hires Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Hradecký slunovrat 2019
Festival, Rock, Folk
Hradecký slunovrat 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Hradec nad Moravicí, cz
Balthazar + support: Faces on TV
Koncert, Indie, Pop
Balthazar + support: Faces on TV
Čt 28. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Balthazar

George Ezra
Koncert, Pop, Indie
George Ezra
Út 21. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

George Ezra

Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
St 27. března 2019, Eleven Club Brno, cz
Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Phil Collins

Metronome Festival 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Metronome Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Praha, cz

Kraftwerk, Morcheeba

Zlín Film Festival 2019
Film
Zlín Film Festival 2019
Pá 24. — So 1. června 2019, různá místa Zlín Zlín, cz
Divokej Bill
Koncert, Rock, Pop
Divokej Bill
Čt 24. ledna 2019, O2 Arena Praha, cz

Divokej Bill

Metallica
Koncert, Metal
Metallica
Ne 18. srpna 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Metallica