Metallica

USA, metal

+26

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Metallica (8)

13. 6. 17:30 Kolín nad Rýnem, de
20. 6. 19:00 Londýn, uk
6. 7. 17:30 Berlín, de
21. 8. 16:30 Varšava, pl
23. 8. 18:00 Mnichov, de
25. 8. 18:00 Mannheim, de

Uskutečněné koncerty (2)

2. 4. 2018 20:00 Praha, cz
31. 3. 2018 19:30 Vídeň, at

Videa Metallica (4)


Fotky Metallica (4)

Metallica
Metallica
Metallica
Metallica

Diskografie Metallica (13)

Metallica Through The Never (Music from the Motion Picture) Koupit 2013
Death Magnetic Koupit 2008
St. Anger Koupit 2003
S&M Koupit 1999
Garage, Inc. Koupit 1998
Reload Koupit 1997
Load Koupit 1996
Live Shit: Binge & Purge Koupit 1993
Metallica Koupit 1991
...And Justice For All Koupit 1988
Master Of Puppets Koupit 1986
Ride The Lightning Koupit 1984
Kill 'Em All Koupit 1983

metallica.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
Metallica
Koncert, Metal
Metallica
Ne 18. srpna 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Metallica

Muse
Koncert, Pop, Rock
Muse
Ne 26. května 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Muse

Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Phil Collins

Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Leeds Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Leeds Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Leeds, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Boris Brejcha + Ann Clue + další
Koncert, Elektro, Techno
Boris Brejcha + Ann Clue + další
Pá 31. května 2019, Křižíkova fontána Praha, cz

Boris Brejcha

Ghostemane
Koncert, Hip-hop
Ghostemane
Ne 27. ledna 2019, Roxy Praha, cz

Ghostemane

Hlavní strana Interpreti Metallica