Metz

dance-punk, garage psych, indie punk, math rock

Budoucí koncerty Metz (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (6)

24.-26. 8. Reading, uk
24.-26. 8. Leeds, uk
23.-26. 8. Charleville-Mézières, fr
4. 11. 2017 19:00 Varšava, pl
3. 11. 2017 20:00 Vratislav, pl
2. 11. 2017 19:00 Praha, cz

Videa Metz (2)


Diskografie Metz (20)

Bleck (Metz Remix) Koupit 2018
Bleck (METZ Remix) Koupit 2018
Strange Peace Koupit 2017
Mess of Wires Koupit 2017
Mess Of Wires Koupit 2017
Drained Lake Koupit 2017
Cellophane Koupit 2017
Eraser Koupit 2016
II Koupit 2015
METZ Koupit 2012

Další akce

Více akcí
John Mayall
Koncert, Blues
John Mayall
Pá 15. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Pražský divadelní festival německého jazyka 2018
Divadlo
Pražský divadelní festival německého jazyka 2018
Ne 18. — So 1. prosince 2018, Praha – různá místa Praha, cz
Take Control: Alix Perez
Koncert
Take Control: Alix Perez
Pá 30. listopadu 2018, Storm Club Praha, cz
Enter Shikari
Koncert, Elektro, Rock
Enter Shikari
So 6. dubna 2019, Forum Karlín Praha, cz
Tom Odell
Koncert, Pop
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

Let It Roll 2019
Festival, House, Elektro
Let It Roll 2019
Čt 1. — So 3. srpna 2019, Milovice, cz

High Contrast, Noisia

Skindred
Koncert, Metal, Rap
Skindred
Ne 10. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Skindred

Janáček Brno 2018
Festival
Janáček Brno 2018
So 17. — St 5. prosince 2018, Brno, cz

Jitka Čechová, Pavel Haas Quartet, Thomas Adès

Roo Panes
Koncert, Folk, Pop
Roo Panes
St 21. listopadu 2018, Meetfactory Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Metz