Metz

Metz

dance-punk garage psych indie punk math rock noise pop noise rock nu gaze post-hardcore space rock

Uskutečněné koncerty

so 4. listopad 2017 19:00
, Varšava pl
pá 3. listopad 2017 20:00
, Vratislav pl
Čt 2. listopad 2017 19:00
Od vydání svého stejnojmenného debutu v roce 2012, který The New Yorker charakte...

Videa (2)

Diskografie

Bleck (Metz Remix) (2018)
Koupit na Amazonu
Bleck (METZ Remix) (2018)
Koupit na Amazonu
Strange Peace (2017)
Koupit na Amazonu
Strange Peace (2017)
Koupit na Amazonu
Strange Peace (2017)
Koupit na Amazonu
Mess of Wires (2017)
Koupit na Amazonu
Mess Of Wires (2017)
Koupit na Amazonu
Mess of Wires (2017)
Koupit na Amazonu
Drained Lake (2017)
Koupit na Amazonu
Drained Lake (2017)
Koupit na Amazonu
Drained Lake (2017)
Koupit na Amazonu
Cellophane (2017)
Koupit na Amazonu
Cellophane (2017)
Koupit na Amazonu
Eraser (2016)
Koupit na Amazonu
II (2015)
Koupit na Amazonu
II (2015)
Koupit na Amazonu
II (2015)
Koupit na Amazonu
METZ (2012)
Koupit na Amazonu
METZ (2012)
Koupit na Amazonu
METZ (2012)
Koupit na Amazonu