Metz

dance-punk, garage psych, indie punk, math rock

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Metz (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (6)

24.-26. 8. 2018 Reading, uk
24.-26. 8. 2018 Leeds, uk
23.-26. 8. 2018 Charleville-Mézières, fr
4. 11. 2017 19:00 Varšava, pl
3. 11. 2017 20:00 Vratislav, pl
2. 11. 2017 19:00 Praha, cz

Videa Metz (2)


Diskografie Metz (20)

Bleck (Metz Remix) Koupit 2018
Bleck (METZ Remix) Koupit 2018
Strange Peace Koupit 2017
Mess of Wires Koupit 2017
Mess Of Wires Koupit 2017
Drained Lake Koupit 2017
Cellophane Koupit 2017
Eraser Koupit 2016
II Koupit 2015
METZ Koupit 2012

Další akce

Více akcí
LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Sofi Tukker
Koncert, House, Pop
Sofi Tukker
Út 26. března 2019, Roxy Praha, cz

Sofi Tukker

Praha pije víno 2019
Jídlo
Praha pije víno 2019
Pá 24. — So 25. května 2019, Novoměstská radnice Praha, cz
Dilly Dally
Koncert, Pop, Indie
Dilly Dally
St 6. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Godsmack
Koncert, Rock, Metal
Godsmack
Út 11. června 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Godsmack

Alvaro Soler
Koncert, Pop
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

White Lies
Koncert, Rock
White Lies
Čt 7. března 2019, Roxy Praha, cz

White Lies

Hlavní strana Interpreti Metz