Michael Hurley

british folk, country rock, folk, freak folk

Diskografie Michael Hurley

Roll Columbia: Woody Guthrie's 26 Northwest Songs Koupit 2017
Ida Con Snock Koupit 2009
Hazel River Koupit 2009
Billy Hults...The Anthology Koupit 2009
St. Jeffrey's Day Koupit 2008
The Ancestral Swamp Koupit 2007
The End of the Trail Koupit 2006
Fawns With Fangs (Selections from the Dark Heart of the Thicket) Koupit 2005
Down In Dublin Koupit 2004
Sweetkorn Koupit 2002
Weatherhole Koupit 1999
Bellemeade Sessions Koupit 1998
Parsnip Snips Koupit 1995
Wolfways Koupit 1994
Watertower Koupit 1988
Blue Navigator Koupit 1984
Long Journey Koupit 1976
Armchair Boogie Koupit 1971
First Songs Koupit 1964
Hlavní strana Interpreti Michael Hurley Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Kiss + ZZ Top
Koncert, Rock
Kiss + ZZ Top
St 19. června 2019, Eden Aréna Praha, cz

Kiss

Maribou State
Koncert, Elektro, Indie
Maribou State
So 16. března 2019, Meetfactory Praha, cz
Dave Matthews Band
Koncert, Rock
Dave Matthews Band
St 27. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň, cz

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Letní filmová škola 2019
Film
Letní filmová škola 2019
Pá 26. — Ne 4. srpna 2019, Letní filmová škola Uherské Hradiště Uherské Hradiště, cz
Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

Mighty Hoopla 2019
Festival
Mighty Hoopla 2019
So 8. června 2019, Londýn, uk
Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM