Michal Hrůza

Česká republika, pop, rock

+101

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Michal Hrůza (18)

16. 3. 20:30 Uherské Hradiště, cz
23. 3. 20:00 Mariánské Lázně, cz
29. 3. 21:00 Frýdek-Místek, cz
15. 6. 15:00 Jičín, cz
21.-22. 6. 17:00 Humpolec, cz

Uskutečněné koncerty (40)

2. 12. 2018 20:00 Praha, cz
2. 12. 2018 16:00 Praha, cz
11. 10. 2018 20:00 Bratislava, sk
18. 8. 2018 13:00 Český Brod, cz
4. 8. 2018 12:00 Boskovice, cz
3.-5. 8. 2018 Hlinsko, cz
13.-15. 7. 2018 16:00 Pardubice, cz
29.-30. 6. 2018 12:00 Nové Mesto nad Váhom, sk
19. 5. 2018 11:00 Přerov, cz
5. 5. 2018 15:00 České Budějovice, cz
14.-15. 4. 2018 18:00 Olomouc, cz
23.-24. 3. 2018 21:00 Frýdek-Místek, cz
10. 3. 2018 20:00 Klatovy, cz
9. 3. 2018 19:00 Plzeň, cz
8. 12. 2017 20:00 Litvínov, cz
23. 11. 2017 21:00 Hradec Králové, cz
22. 11. 2017 20:00 Brno, cz
23. 9. 2017 10:30 Roudnice nad Labem, cz
2.-3. 9. 2017 13:00 Plzeň, cz
19.-20. 8. 2017 13:00 Brno, cz
18.-19. 8. 2017 Vizovice, cz
5.-6. 8. 2017 13:00 Olomouc, cz
3.-5. 8. 2017 11:00 Světlá nad Sázavou, cz
22. 7. 2017 Doksy, cz
19.-22. 7. 2017 12:00 Ostrava, cz
15.-16. 7. 2017 13:00 Pardubice, cz
13.-15. 7. 2017 10:00 Valašské Meziříčí, cz
22.-24. 6. 2017 16:00 Humpolec, cz
8.-11. 6. 2017 Žamberk, cz
12.-13. 5. 2017 20:00 Děčín, cz
4.-6. 6. 2015 Hradec Králové, cz
3.-5. 7. 2014 Hradec Králové, cz

Videa Michal Hrůza (5)


Fotky Michal Hrůza (2)

Michal Hrůza
Michal Hrůza

Diskografie Michal Hrůza (16)

V Rudolfinu (Live) Koupit 2018
Sám se sebou Koupit 2017
Pro Emu Koupit 2016
Svetozor Koupit 2013
Noc Koupit 2012
Intuice 2012 Koupit 2012
Namaluj svitani + extra bonusy Koupit 2012
Intuice Koupit 2011
Naporad Koupit 2009
Pisen labuti Koupit 2009
Bila velryba Koupit 2007
Pisen kovbojska Koupit 2007

www.michalhruza.cz

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

Tove Lo
Koncert, Pop
Tove Lo
Út 6. srpna 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Tove Lo

Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

Shakin' Stevens
Koncert, Rock
Shakin' Stevens
So 23. února 2019, Forum Karlín Praha, cz

Shakin' Stevens

Impact Festival 2019
Festival, Metal, Rock
Impact Festival 2019
Út 11. června 2019, Krakov, pl

Alice in Chains, Tool

Three Days Grace
Koncert, Metal, Rock
Three Days Grace
Po 10. června 2019, Hrad Špilberk Brno, cz
Skindred
Koncert, Metal, Rap
Skindred
Ne 8. prosince 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Skindred

Kimbra
Koncert, Pop, Jazz
Kimbra
Čt 14. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
St 17. července 2019, Eden Aréna Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Česko Michal Hrůza