Miossec

chanson, french indie pop, french rock

Diskografie Miossec

Mammifères aux Bouffes du Nord (Live) Koupit 2017
La vie vole (Live) Koupit 2017
La mélancolie (Live) Koupit 2017
Les écailles (Live) Koupit 2017
Mammifères Koupit 2016
Après le bonheur Koupit 2016
Ici-bas, Ici même Koupit 2014
Chansons Ordinaires Koupit 2011
Chanson que personne n'écoute - Single Koupit 2011
Chansons Pour Les Amis Koupit 2011
Finistériens Koupit 2009
A Montparnasse Koupit 2009
"Brest of" (Tout ça pour ça) Koupit 2007
L'étreinte Koupit 2006
La Mélancolie Koupit 2006
1964 Koupit 2004
Brûle Koupit 2001
A Prendre Koupit 1998
Baiser Koupit 1997
Boire Koupit 1995
Hlavní strana Interpreti Miossec Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Hradecký slunovrat 2019
Festival, Rock, Folk
Hradecký slunovrat 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Hradec nad Moravicí, cz
B.my.Lake 2019
Festival
B.my.Lake 2019
Datum bude oznámeno, Keszthely, hu
Royal Republic
Koncert, Rock
Royal Republic
Út 3. prosince 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz
Vypsaná Fixa 25 Let
Koncert, Rock
Vypsaná Fixa 25 Let
St 18. prosince 2019, Forum Karlín Praha, cz

Vypsaná fiXa

Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor, cz
Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
Čt 28. března 2019, Café V Lese Praha, cz
Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation