Mňága a Žďorp

Česká republika, pop rock

+7

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Mňága a Žďorp (8)

8. 3. 21:00 Frýdek-Místek, cz
30.-31. 3. 21:00 České Budějovice, cz
25.-26. 5. Praha, cz
20. 7. 15:30 Bučovice, cz

Uskutečněné koncerty (57)

20. 12. 2018 20:00 Brno, cz
14. 12. 2018 20:00 Pardubice, cz
12. 12. 2018 21:00 Praha, cz
11. 12. 2018 21:00 Praha, cz
30. 11. 2018 20:00 Hradec Králové, cz
24. 11. 2018 20:00 Vsetín, cz
23. 11. 2018 20:00 Čáslav, cz
9. 11. 2018 20:30 Uherské Hradiště, cz
26. 10. 2018 20:00 Nové Mesto nad Váhom, sk
26. 10. 2018 20:00 Bratislava, sk
1. 9. 2018 11:00 Kroměříž, cz
10.-11. 8. 2018 Domažlice, cz
20.-22. 7. 2018 16:00 České Budějovice, cz
14. 6. 2018 20:30 Plzeň, cz
7. 6. 2018 21:00 Praha, cz
26.-27. 5. 2018 Praha, cz
26. 5. 2018 21:00 Havlíčkův Brod, cz
19. 5. 2018 11:00 Přerov, cz
27. 4. 2018 20:00 Litomyšl, cz
21. 4. 2018 20:00 Valašské klobouky, cz
20. 4. 2018 21:00 Frýdek-Místek, cz
14. 4. 2018 20:00 Zábřeh, cz
12. 4. 2018 20:00 Brno, cz
7. 4. 2018 20:00 Semily, cz
14. 3. 2018 18:00 Olomouc, cz
13. 12. 2017 20:00 Brno, cz
9. 12. 2017 20:30 Nový Jičín, cz
8. 12. 2017 20:00 Jablunkov, cz
7. 12. 2017 20:00 Martin, sk
2. 12. 2017 21:00 Havířov, cz
24. 11. 2017 20:00 Kladno, cz
26.-27. 8. 2017 13:00 Rochlice u Liberce, cz
18.-19. 8. 2017 Vizovice, cz
28.-30. 7. 2017 12:00 Tvrdonice, cz
20. 7. 2017 20:30 Plzeň, cz
22.-24. 6. 2017 16:00 Humpolec, cz
17. 6. 2017 Brno, cz
16.-17. 6. 2017 17:00 Slaný, cz
27.-28. 5. 2017 08:59 Praha, cz
29. 4. 2017 Ústí nad Labem, cz
19. 4. 2017 20:00 Olomouc, cz
16. 4. 2017 20:00 Olomouc, cz
15. 4. 2017 20:00 Havlíčkův Brod, cz
8.-9. 4. 2017 21:00 České Budějovice, cz
1. 4. 2017 20:00 Nové Mesto nad Váhom, sk
31. 3. 2017 20:30 Trnava, cz
25. 3. 2017 21:00 Hradec Králové, cz
18. 3. 2017 20:00 Prostějov, cz

Videa Mňága a Žďorp (1)


Fotky Mňága a Žďorp (1)

Mňága a Žďorp

Diskografie Mňága a Žďorp (18)

Trinohy pes Koupit 2017
Made in China Koupit 2014
Platinum Collection Koupit 2013
Necum a tleskej! Koupit 2013
Vyhledove! Best Of 25 let Koupit 2012
Furt rovne Koupit 2012
Web site story Koupit 2012
Happyend Koupit 2012
Radost az na kost Koupit 2012
Ryzi zlato Koupit 2012
Bajkonur Koupit 2012
Made in Valmez Koupit 2012
Chces me? Chci te! Koupit 2012
Hotel Savoy Koupit 2012
Takze dobry Koupit 2010
Na stanici polarni Koupit 2008
Duty ale free Koupit 2007
Nic slozityho Koupit 2000

www.mnaga.cz

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Kiss + ZZ Top
Koncert, Rock
Kiss + ZZ Top
St 19. června 2019, Eden Aréna Praha, cz

Kiss

Walk Off The Earth
Koncert, Pop, Rock
Walk Off The Earth
Čt 27. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

Walk Off the Earth

Tamino
Koncert, Pop
Tamino
St 8. května 2019, Café V Lese Praha, cz
The Neal Morse Band & Mike Portnoy
Koncert, Rock, Metal
The Neal Morse Band & Mike Portnoy
Ne 7. dubna 2019, Sono Centrum Brno, cz
Fluff Fest 2019
Festival, Hardcore, Punk
Fluff Fest 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Rokycany, cz
VOLT Festival 2019
Festival, Metal, Rock
VOLT Festival 2019
St 26. — So 29. června 2019, Sopron, hu

Slash, Slipknot

Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

José Carreras
Koncert, Klasická
José Carreras
Pá 5. dubna 2019, O2 Arena Praha, cz
Wild Nothing
Koncert, Pop, Rock
Wild Nothing
Út 12. března 2019, Rock Café Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Česko Mňága a Žďorp