Mogwai

Velká Británie, post rock

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Mogwai (4)


Uskutečněné koncerty (9)

16.-18. 8. 2018 Trondheim, no
19.-22. 7. 2018 Carhaix, fr
12.-15. 7. 2018 Southwold, uk
11.-15. 7. 2018 Dour, be
8.-10. 6. 2018 Hilvarenbeek, nl
7.-9. 6. 2018 Porto, pt
30.-3. 6. 2018 Barcelona, es
1. 11. 2017 20:00 Vídeň, at
31. 10. 2017 20:00 Praha, cz

Videa Mogwai (2)


Fotky Mogwai (2)

Mogwai
Mogwai

Diskografie Mogwai (31)

KIN Koupit 2018
Every Country's Sun Koupit 2017
Atomic Koupit 2016
CENTRAL BELTERS Koupit 2015
Rave Tapes Koupit 2014
Music Industry 3. Fitness Industry 1. Koupit 2014
Come On Die Young (Deluxe Edition) Koupit 2014
RAVE TAPES Koupit 2014
Les Revenants Soundtrack Koupit 2013
A Wrenched Virile Lore Koupit 2012
Hardcore Will Never Die, But You Will Koupit 2011
Special Moves Koupit 2010
The Hawk Is Howling Koupit 2008
Mr. Beast Koupit 2006
Zidane, A 21st Century Portrait, An Original Soundtrack By Mogwai Koupit 2006
Government Commissions (BBC Sessions 1996-2003) Koupit 2005
Happy Songs For Happy People Koupit 2003
Rock Action Koupit 2001
Young Team - Deluxe Edition Koupit 1997
Young Team Koupit 1997
Ten Rapid Koupit 1997

www.mogwai.co.uk

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Mácháč 2019
Festival, House, Elektro
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy

Fedde Le Grand, Timmy Trumpet, Zonderling

Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha

Pavol Habera & TEAM

Dave Matthews Band
Koncert, Rock
Dave Matthews Band
St 27. března 2019, Forum Karlín Praha
Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno
Saint Agnes
Koncert, Rock
Saint Agnes
Čt 23. května 2019, Café V Lese Praha
Wardruna
Koncert, Folk
Wardruna
Pá 22. listopadu 2019, Velký sál Lucerna Praha
Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Po 8. července 2019, Letiště Letňany Praha

Ed Sheeran

Hlavní strana Interpreti Mogwai