Muñeco

spanish noise pop

Diskografie Muñeco

Santos Koupit 2018
Atacando De Nuevo Koupit 2018
Teoría del Cielo Koupit 2016
El Espectador Koupit 2016
Ocurre Koupit 2014
Teletubo Koupit 2014
Triscaidecafobia Koupit 2014
Muñeco EP Koupit 2012
Hlavní strana Interpreti Muñeco Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Fingers Up 2019
Festival, Indie, Rock
Fingers Up 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Mohelnice, cz

Mandrage, Tata Bojs

Alice Phoebe Lou
Koncert
Alice Phoebe Lou
Ne 28. dubna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz
Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno, cz
Seasick Steve
Koncert, Blues, Rock
Seasick Steve
Po 25. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Seasick Steve

Michael Bublé
Koncert, Pop
Michael Bublé
Út 17. září 2019, O2 Arena Praha, cz

Michael Bublé

Leoš Mareš
Koncert, Pop
Leoš Mareš
Čt 16. května 2019, O2 Arena Praha, cz

Leoš Mareš

Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM