MV & EE

drone folk, experimental psych, freak folk, new weird america

Diskografie MV & EE

Chakwaan Gaana Koupit na Amazonu 2018
Root/Void Koupit na Amazonu 2016
Fantasy Set Koupit na Amazonu 2013
Fuzzweed Koupit na Amazonu 2013
Space Homestead Koupit na Amazonu 2012
Country Stash Koupit na Amazonu 2011
Barn Nova Koupit na Amazonu 2009
Drone Trailer Koupit na Amazonu 2009
Open Strings Koupit na Amazonu 2009
Ragas of the Culvert Koupit na Amazonu 2008
Gettin Gone Koupit na Amazonu 2007
Green Blues Koupit na Amazonu 2007
Gettin' Gone Koupit na Amazonu 2007
Play Ellas McDaniel's Who Do You Love Koupit na Amazonu 2006
Hlavní strana Interpreti MV & EE Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Lunchmeat Festival 2018
Festival, Elektro, Techno
Lunchmeat Festival 2018
Čt 4. — So 6. října 2018, Praha, cz

Actress, Fatima Al Qadiri

Metronome Festival 2019
Festival, Multižánrové
Metronome Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Praha, cz

Morcheeba

[loveit] sound: Too Many Zooz
Koncert
[loveit] sound: Too Many Zooz
Po 5. listopadu 2018, Fléda Brno, cz
Twenty One Pilots
Koncert, Alternative, Indie
Twenty One Pilots
So 16. února 2019, O2 Arena Praha, cz

Twenty One Pilots

Signal festival 2018
Ostatní
Signal festival 2018
Čt 11. — Ne 14. října 2018, Praha – různá místa Praha, cz
All That Remains
Koncert, Metal, Rock
All That Remains
Čt 13. prosince 2018, Meetfactory Praha, cz
Alex Clare: Acoustic Tour
Koncert, Elektro, Pop
Alex Clare: Acoustic Tour
Ne 25. listopadu 2018, Experimentální prostor NoD Praha, cz
Truck Festival 2019
Festival
Truck Festival 2019
Datum bude oznámeno, Oxfordshire, uk
Haken
Koncert, Metal, Rock
Haken
Ne 3. března 2019, Futurum Music Bar Praha, cz