N.O.H.A.

Německo, electro, world

+7

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty N.O.H.A. (5)

28. 2. 20:00 Brno, cz
25.-26. 5. Praha, cz
12.-14. 7. Tábor, cz

Uskutečněné koncerty (13)

15. 9. 2018 Brno, cz
24.-25. 8. 2018 12:00 Vroutek u Podbořan, cz
12.-14. 7. 2018 10:00 Valašské Meziříčí, cz
16. 6. 2018 14:00 Praha, cz
26.-27. 5. 2018 Praha, cz
18.-19. 5. 2018 14:00 Ostrava, cz
17. 3. 2018 20:00 Brno, cz
28.-29. 7. 2017 17:00 Jihlava, cz
27.-28. 5. 2017 08:59 Praha, cz
18.-19. 2. 2017 20:00 Olomouc, cz
3.-5. 7. 2014 Hradec Králové, cz
12.-13. 8. 2011 Piešťany, sk

Videa N.O.H.A. (2)


Fotky N.O.H.A. (1)

N.O.H.A.

Diskografie N.O.H.A. (16)

Circus Underground Koupit 2012
Yemanja Koupit 2012
Lucy's Dance EP Koupit 2011
Respect the Menu Koupit 2010
Tu Café [(Mixes) - taken from Superstar Recordings] Koupit 2010
Tu Cafe Koupit 2009
Tu Café - Taken from Superstar Recordings Koupit 2009
Ghost Forest Remix Koupit 2009
Hotel St Tropez - La Suite Deluxe Koupit 2009
Dive In Your Life Koupit 2008
Ooh La La! The Hottest House Tracks Koupit 2008
The Very Best Of The 1st 100 Unique Releases Koupit 2007
Next Plateau Koupit 2003
Diamonds Koupit 2002
Unique Club Culture Vol.2 Koupit 2002
No Slack Koupit 2001

www.n-o-h-a.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Benjamin Francis Leftwich
Koncert, Pop, Indie
Benjamin Francis Leftwich
Po 6. května 2019, Rock Café Praha, cz
Yungblud
Koncert, Pop, Rap
Yungblud
Po 4. listopadu 2019, Roxy Praha, cz
Black Honey
Koncert, Indie, Rock
Black Honey
Čt 27. června 2019, Café V Lese Praha, cz
Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor, cz

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice, cz
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Truck Festival 2019
Festival, Punk, Indie
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk

Foals, Nothing but Thieves, Slaves, Two Door Cinema Club, Wolf Alice, You Me At Six

Alice Cooper
Koncert, Rock
Alice Cooper
Ne 15. září 2019, Incheba Expo Aréna Bratislava, sk

Alice Cooper

Balthazar + support: Faces on TV
Koncert, Indie, Pop
Balthazar + support: Faces on TV
Čt 28. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Balthazar

Hlavní strana Interpreti N.O.H.A.