Nadia Rose

Budoucí koncerty Nadia Rose (1)


Uskutečněné koncerty (13)

5.-9. 9. Pula, hr
25.-26. 8. Londýn, uk
24.-26. 8. Leeds, uk
24.-26. 8. Reading, uk
26.-29. 7. Pikehall, uk
25.-29. 6. Novalja, hr
16.-17. 3. Reykjavík, is
7.-10. 9. 2017 East Lulworth, uk
27.-30. 7. 2017 Standon, uk
22.-23. 7. 2017 Londýn, uk
21.-25. 6. 2017 Pilton, uk
10.-11. 6. 2017 Manchester, uk
27.-28. 5. 2017 Southampton, uk

Diskografie Nadia Rose (16)

Highly Flammable Koupit na Amazonu 2017
Big Woman Koupit na Amazonu 2017
Wat Up Koupit na Amazonu 2017
Breathe Slow Koupit na Amazonu 2017
More Money Koupit na Amazonu 2017
Better Than Me (feat. Nadia Rose) Koupit na Amazonu 2017
Puddycat Koupit na Amazonu 2016
Tight Up Koupit na Amazonu 2016
Skwod (Kideko & George Kwali Remix) Koupit na Amazonu 2016
Skwod Koupit na Amazonu 2016
Crank It (Woah!) [Remixes] - EP Koupit na Amazonu 2016
Crank It (Woah!) Koupit na Amazonu 2016
Crank It (Radio Edit) Koupit na Amazonu 2016
Crank It (Woah!) [Radio Edit] Koupit na Amazonu 2016

Další akce

Více akcí
Jeremy Loops
Koncert, Folk, Pop
Jeremy Loops
Út 12. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Pohoda Festival 2019
Festival, Multižánrové
Pohoda Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Trenčín, sk
Cold Cave
Koncert, Pop, Rock
Cold Cave
Po 5. listopadu 2018, Futurum Music Bar Praha, cz

Cold Cave

Royal Republic
Koncert, Rock
Royal Republic
St 27. března 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz
Gary Numan + special guest: Nightmare Air
Koncert, Elektro, Rock
Gary Numan + special guest: Nightmare Air
Čt 22. listopadu 2018, Lucerna Music Bar Praha, cz
Colours of Ostrava 2019
Festival
Colours of Ostrava 2019
St 17. — So 20. července 2019, Ostrava, cz
Maroon 5
Koncert, Pop
Maroon 5
St 5. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Maroon 5

Progres 2
Koncert, Rock
Progres 2
Čt 8. listopadu 2018, Sono Centrum Brno, cz
Hlavní strana Interpreti Nadia Rose