NAO

indie r&b, neo soul, r&b

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty NAO (5)

11. 3. 20:00 Kolín nad Rýnem, de
14. 3. 20:00 Hamburg, de
15. 3. 20:00 Berlín, de
28. 3. 19:00 Londýn, uk

Uskutečněné koncerty (7)

12.-15. 7. 2018 Southwold, uk
5.-8. 7. 2018 Werchter, be
1.-2. 6. 2018 Londýn, uk
9.-10. 3. 2018 Lisabon, pt
22.-23. 7. 2017 Londýn, uk
14.-16. 7. 2017 Gräfenhainichen, de
10.-11. 6. 2017 Manchester, uk

Diskografie NAO (11)

Nostalgia Koupit 2017
For All We Know - The Remixes - EP Koupit 2017
Firefly Koupit 2017
For All We Know Koupit 2016
Girlfriend Koupit 2016
Fool to Love Koupit 2016
February 15 Koupit 2016
Bad Blood Koupit 2015
Caracal Koupit 2015
Caracal (Deluxe) Koupit 2015
So Good - EP Koupit 2014

Další akce

Více akcí
Kiss + ZZ Top
Koncert, Rock
Kiss + ZZ Top
St 19. června 2019, Eden Aréna Praha, cz

Kiss

Walk Off The Earth
Koncert, Pop, Rock
Walk Off The Earth
Čt 27. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

Walk Off the Earth

Tamino
Koncert, Pop
Tamino
St 8. května 2019, Café V Lese Praha, cz
The Neal Morse Band & Mike Portnoy
Koncert, Rock, Metal
The Neal Morse Band & Mike Portnoy
Ne 7. dubna 2019, Sono Centrum Brno, cz
Fluff Fest 2019
Festival, Hardcore, Punk
Fluff Fest 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Rokycany, cz
VOLT Festival 2019
Festival, Metal, Rock
VOLT Festival 2019
St 26. — So 29. června 2019, Sopron, hu

Slash, Slipknot

Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

José Carreras
Koncert, Klasická
José Carreras
Pá 5. dubna 2019, O2 Arena Praha, cz
Wild Nothing
Koncert, Pop, Rock
Wild Nothing
Út 12. března 2019, Rock Café Praha, cz