NAO

indie r&b, neo soul, r&b

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty NAO (2)

15. 3. 2019 20:00 Berlín, de
28. 3. 2019 19:00 Londýn, uk

Uskutečněné koncerty (7)

12.-15. 7. Southwold, uk
5.-8. 7. Werchter, be
1.-2. 6. Londýn, uk
9.-10. 3. Lisabon, pt
22.-23. 7. 2017 Londýn, uk
14.-16. 7. 2017 Gräfenhainichen, de
10.-11. 6. 2017 Manchester, uk

Diskografie NAO (11)

Nostalgia Koupit 2017
For All We Know - The Remixes - EP Koupit 2017
Firefly Koupit 2017
For All We Know Koupit 2016
Girlfriend Koupit 2016
Fool to Love Koupit 2016
February 15 Koupit 2016
Bad Blood Koupit 2015
Caracal Koupit 2015
Caracal (Deluxe) Koupit 2015
So Good - EP Koupit 2014

Další akce

Více akcí
Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Amsterdam, nl
Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Dub FX
Koncert, Elektro, Hip-hop
Dub FX
Zítra, Fléda Brno, cz
White Lies
Koncert, Rock
White Lies
Čt 7. března 2019, Roxy Praha, cz

White Lies

P!nk
Koncert, Pop
P!nk
So 20. července 2019, PGE Narodowy Varšava, pl
Pokey LaFarge
Koncert, Folk
Pokey LaFarge
Ne 9. prosince 2018, Café V Lese Praha, cz

Pokey LaFarge

Sziget Festival 2019
Festival, Folk, Pop
Sziget Festival 2019
St 7. — Út 13. srpna 2019, Budapešť, hu

Ed Sheeran

Kiss + ZZ Top
Koncert, Rock
Kiss + ZZ Top
St 19. června 2019, Eden Aréna Praha, cz

Kiss

Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov, cz