Nastia

Budoucí koncerty Nastia (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (19)

3. 11. 18:00 Varšava, pl
20.-23. 9. Portimão, pt
14.-16. 9. Marrákéš, ma
19.-23. 8. Novalja, hr
17.-18. 8. Oslo, no
10.-12. 8. Apt, fr
8.-11. 8. Viana do Castelo, pt
3.-5. 8. Rummu, ee
2.-5. 8. East Lulworth, uk
18.-22. 7. Bontida, ro
13.-15. 7. 15:00 Gräfenhainichen, de
25.-29. 6. Novalja, hr
17.-20. 5. Rennes, fr
9.-14. 4. Mayrhofen, at
7. 4. Mannheim, de
10.-12. 8. 2017 Stora Vika, se
29.-1. 7. 2017 Rummu, ee
10.-11. 6. 2017 Manchester, uk

Diskografie Nastia (5)

Pioneer Koupit 2017
Meine Stadt Koupit 2017
Lost in Silence Koupit 2011
Je Ne Sais Plus Koupit 2006
Kingsize EP Koupit 2004

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Jeremy Loops
Koncert, Folk, Pop
Jeremy Loops
Út 12. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Sevdaliza
Koncert, Pop
Sevdaliza
Pá 30. listopadu 2018, Lucerna Music Bar Praha, cz
Take Control: Alix Perez
Koncert
Take Control: Alix Perez
Pá 30. listopadu 2018, Storm Club Praha, cz
Emma Smetana + Emma Drobná
Koncert, Pop
Emma Smetana + Emma Drobná
Čt 6. prosince 2018, MMC Bratislava Bratislava, sk
Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ne 17. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Let It Roll 2019
Festival, House, Elektro
Let It Roll 2019
Čt 1. — So 3. srpna 2019, Milovice, cz

High Contrast, Noisia

Billy Barman
Koncert, Pop, Rock
Billy Barman
St 5. prosince 2018, Café V Lese Praha, cz
Alex Clare: Acoustic Tour
Koncert, Elektro, Pop
Alex Clare: Acoustic Tour
Ne 25. listopadu 2018, Experimentální prostor NoD Praha, cz

Alex Clare

Rock for People 2019
Festival, Multižánrové
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové, cz
Hlavní strana Interpreti Nastia