Trendy Leoš Mareš Jiří Korn Pražský Majáles 2024 Karel Gott…jeho písně žijí dál! Rammstein André Rieu

Niall Horan

Irsko , pop, post-teen pop

201 sledujících

Nadcházející koncerty Niall Horan

Sledujte umělce Niall Horan a o nových akcích se dozvíte jako první. Také se můžete podívat na podobné interprety.

Uskutečněné koncerty / 60

Niall Horan

Niall Horan je irský zpěvák, skladatel a textař. Narodil se 13. září 1993 v městě Mullingar v Irsku. Od dětství měl velkou vášeň pro hudbu a vyrůstal posloucháním různých hudebních žánrů.

V roce 2010 se Horan přihlásil do soutěže The X Factor ve Velké Británii, kde byl vybrán jako součást chlapecké skupiny One Direction. I přesto, že se skupina neumístila na prvním místě, získala velkou popularitu a stala se jednou z nejlépe prodávaných boybands v historii.

One Direction vydali své debutové album "Up All Night" v roce 2011, které se okamžitě dostalo na první příčku žebříčků po celém světě. Skupina pokračovala ve svém úspěchu s následujícími alby, jako například "Take Me Home" (2012), "Midnight Memories" (2013) a "Four" (2014).

V roce 2016, po úspěšném turné "On The Road Again Tour", se členové One Direction rozhodli na určitou dobu rozloučit a věnovat se sólovým projektům. Niall Horan vydal své první sólové singly, včetně hitu "This Town" v roce 2016 a "Slow Hands" v roce 2017. Jeho debutové sólové album "Flicker" bylo vydáno v roce 2017 a získalo velkou pozitivní odezvu od fanoušků i kritiků.
Více informací
Hlavní strana Interpreti Niall Horan

Doporučené akce

Další akce