Nick Drake

art rock, british folk, chamber pop, folk

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Nick Drake (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Nick Drake (22)

Radio 1 Classics 1000 2018 Koupit 2018
Otherside of the Sky Koupit 2016
Alchemical Crow Koupit 2016
Beyond All Reasonable Doubt Koupit 2015
The John Peel Session Koupit 2014
Cooling Waters Koupit 2014
Le Week-End (Original Motion Picture Soundtrack) Koupit 2014
Tuckbox Koupit 2013
Digital Box Set Koupit 2010
Family Tree Koupit 2007
Family Tree (Mainland Europe Version) Koupit 2007
A Treasury Koupit 2004
Made To Love Magic Koupit 2004
Pink Moon Koupit 1972
Bryter Layter Koupit 1970
Five Leaves Left Koupit 1969

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Moonlight 2019
Koncert, House, Elektro
Moonlight 2019
Pá 17. května 2019, Zimný Štadión Prievidza Prievidza, sk

Claptone

The Neal Morse Band & Mike Portnoy
Koncert, Rock, Metal
The Neal Morse Band & Mike Portnoy
Ne 7. dubna 2019, Sono Centrum Brno
Oh My! Music Festival 2019
Festival, Pop, Rap
Oh My! Music Festival 2019
So 29. — Ne 30. června 2019, Amsterdam, nl
Lewis Capaldi
Koncert, Indie, Pop
Lewis Capaldi
Čt 7. listopadu 2019, Palác Akropolis Praha

Lewis Capaldi

Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
Men I Trust
Koncert, Indie, Pop
Men I Trust
Ne 26. května 2019, Chapeau Rouge Praha
Letní filmová škola 2019
Film
Letní filmová škola 2019
Pá 26. — Ne 4. srpna 2019, Letní filmová škola Uherské Hradiště Uherské Hradiště
Hlavní strana Interpreti Nick Drake