Nico Muhly

compositional ambient, fourth world, minimal, modern classical

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Nico Muhly (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Nico Muhly (18)

Howards End (Original Series Soundtrack) Koupit 2017
Planetarium Koupit 2017
Confessions Koupit 2016
Keep In Touch Koupit 2016
Glass: In the summer house Koupit 2016
Two Boys Koupit 2014
Cycles Koupit 2013
Drones Koupit 2012
I Drink the Air Before Me Koupit 2010
Nico Muhly: A Good Understanding Koupit 2010
Nico Muhly: A Good Understanding (Bonus) Koupit 2010
Nico Muhly: I Drink the Air Before Me Koupit 2010
Mothertongue Koupit 2008
Joshua (Original Motion Picture Score) Koupit 2008

Další akce

Více akcí
Castle Party Festival 2019
Festival
Castle Party Festival 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Bolków, pl
Gus Dapperton
Koncert
Gus Dapperton
So 23. března 2019, Rock Café Praha, cz
Rock for People 2019
Festival, Multižánrové, Metal
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové, cz

Bring Me the Horizon, Rudimental

Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Amsterdam, nl
While She Sleeps
Koncert, Hardcore, Metal
While She Sleeps
Út 12. února 2019, Meetfactory Praha, cz

While She Sleeps

Haken
Koncert, Metal, Rock
Haken
Ne 3. března 2019, Futurum Music Bar Praha, cz
Sofi Tukker
Koncert, House, Pop
Sofi Tukker
Út 26. března 2019, Roxy Praha, cz

Sofi Tukker

Pohoda Festival 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Pohoda Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Trenčín, sk

Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975, The Roots

Mike Shinoda
Koncert
Mike Shinoda
Út 19. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Nico Muhly