Nik Tendo

Česká republika, hip hop, rap

+5

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Nik Tendo (5)


Uskutečněné koncerty (19)

9. 11. 22:00 Jablonec nad Nisou, cz
27. 10. 21:00 Banská Bystrica, sk
20. 10. 19:30 Frýdek-Místek, cz
27. 7. 14:00 Pardubice, cz
13.-14. 7. 20:00 Lovosice, cz
19.-20. 5. 12:00 Vimperk, cz
11.-12. 5. Šumperk, cz
11.-12. 5. Šumperk, cz
5. 5. 21:00 České Budějovice, cz

Videa Nik Tendo (6)


Fotky Nik Tendo (1)

Nik Tendo

Diskografie Nik Tendo (7)

Jizvy Koupit 2018
Hoodsheiqh Koupit 2018
Gold Koupit 2017
Friend Zone Koupit 2017
Všechno Chci Už Teď (feat. Nik Tendo) Koupit 2017
Waltz (feat. NikTendo) Koupit 2016
Cocktail Party Koupit 2016

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Zlín Film Festival 2019
Film
Zlín Film Festival 2019
Pá 24. — So 1. června 2019, různá místa Zlín Zlín, cz
[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
EXIT Festival 2019
Festival, Rock, Pop
EXIT Festival 2019
Čt 4. — Po 8. července 2019, Novi Sad, rs

Dimitri Vegas & Like Mike, The Cure

Highfield 2019
Festival
Highfield 2019
Datum bude oznámeno, Lipsko, de
Michael Bublé
Koncert, Pop
Michael Bublé
Út 17. září 2019, O2 Arena Praha, cz

Michael Bublé

Hans Zimmer
Koncert, Klasická
Hans Zimmer
Ne 14. dubna 2019, O2 Arena Praha, cz

Hans Zimmer

Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Česko Nik Tendo