Nine Inch Nails

USA, electro, rock, synthpop

+9

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Nine Inch Nails (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (6)

12.-14. 7. 2018 Madrid, es
12.-14. 7. 2018 Lisabon, pt
5.-8. 7. 2018 Belfort, fr
5.-8. 7. 2018 Werchter, be
28.-30. 6. 2018 12:00 Panenský Týnec, cz
28.-1. 7. 2018 St. Gallen, ch

Videa Nine Inch Nails (4)


Fotky Nine Inch Nails (1)

Nine Inch Nails

Diskografie Nine Inch Nails (20)

Recoiled Koupit 2014
Hesitation Marks Koupit 2013
Hesitation Marks (Deluxe Edition) Koupit 2013
Hesitation Marks (Deluxe Version) Koupit 2013
The Slip Koupit 2008
Ghosts I-IV Koupit 2008
Y34RZ3r0r3mix3d Koupit 2007
Year Zero (International Version) Koupit 2007
Year Zero Koupit 2007
With Teeth Koupit 2005
With Teeth (International Version) Koupit 2005
With Teeth (UK Only Version) Koupit 2005
And All That Could Have Been/Still Koupit 2002
Live: And All That Could Have Been Koupit 2002

www.nin.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Maroon 5
Koncert, Pop
Maroon 5
St 5. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Maroon 5

Fever 333
Koncert, Hardcore
Fever 333
Po 10. června 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

Fever 333

Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
Út 16. července 2019, Eden Aréna Praha, cz

Rammstein

Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

Kimbra
Koncert, Pop, Jazz
Kimbra
Čt 14. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Mydy Rabycad
Koncert, Swing
Mydy Rabycad
Pá 22. listopadu 2019, Forum Karlín Praha, cz
Tomorrowland Winter 2019
Festival, Pop, House
Tomorrowland Winter 2019
So 9. — So 16. března 2019, Alpe d'Huez, fr

Afrojack, Armin van Buuren, Martin Garrix, Steve Aoki

Muse
Koncert, Pop, Rock
Muse
Ne 26. května 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Muse

Hlavní strana Interpreti Nine Inch Nails