Noemi

italian arena pop, italian pop, italian pop rock

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Noemi (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Noemi (20)

La Luna Koupit 2018
Porcellana (Shablo Remix) Koupit 2018
Non smettere mai di cercarmi Koupit 2018
I miei rimedi Koupit 2017
Autunno Koupit 2017
Cuore d'artista Koupit 2016
La borsa di una donna Koupit 2016
Made in London Koupit 2014
Rosso Live Koupit 2012
RossoNoemi Deluxe Edition Koupit 2012
RossoNoemi 2012 Edition Koupit 2012
Se non è amore Koupit 2012
RossoNoemi Koupit 2011
Vuoto a perdere Koupit 2011
Sulla Mia Pelle Deluxe Edition Koupit 2010
Vertigini (radio edit new vrs) Koupit 2010
Sulla Mia Pelle Special Edition Koupit 2009
Sulla Mia Pelle Koupit 2009
L'amore si odia Koupit 2009

Další akce

Více akcí
Lollapalooza Paris 2019
Festival, Rock, Elektro
Lollapalooza Paris 2019
So 20. — Ne 21. července 2019, Paříž, fr

Martin Garrix, The Strokes, Twenty One Pilots

Those Goddamn Hippies
Koncert, Pop
Those Goddamn Hippies
Út 14. května 2019, Café V Lese Praha
Connie Constance
Koncert, Jazz
Connie Constance
Pá 26. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha
Mezi Ploty 2019
Festival, Folk, Pop
Mezi Ploty 2019
So 25. — Ne 26. května 2019, Praha

Divokej Bill, Tomáš Klus, Wohnout

Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Fingers Up 2019
Festival, Indie, Rock
Fingers Up 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Mohelnice

Lenny, Mandrage, Tata Bojs

Hip Hop Kemp 2019
Festival
Hip Hop Kemp 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Hradec Králové
Alice Cooper
Koncert, Rock
Alice Cooper
Ne 15. září 2019, Incheba Expo Aréna Bratislava, sk

Alice Cooper

Hlavní strana Interpreti Noemi