Norlie & KKV

deep pop edm, deep swedish hip hop, edm, europop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Norlie & KKV (1)

28.-29. 6. 2019 Stockholm, se

Uskutečněné koncerty (1)

6.-7. 7. Båstad, se

Diskografie Norlie & KKV (20)

Mer för varandra Koupit 2018
Säg nåt som får mig att stanna Koupit 2017
Alla våra låtar Koupit 2016
Det vet väl du Koupit 2016
Din Idiot Koupit 2016
Västerbron Koupit 2015
Du får göra vad du vill med mig Koupit 2015
Ingen annan rör mig som du Koupit 2015
Snart Koupit 2013
Faller Koupit 2013
Där jag hänger min hatt Koupit 2012
Hon vill vara du Koupit 2012
Ingenting står över mig (Benji Of Sweden Remixes) Koupit 2012
Nej Koupit 2012
Tröjan du hatar Koupit 2012
En liten del av någonting Koupit 2011
När jag går ner Koupit 2011
Pressad av tid Koupit 2011
Pressad av tid (Sangria Remix) Koupit 2011

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno, cz
Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

Reading Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Reading Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Reading, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Aminé
Koncert, Hip-hop
Aminé
Čt 7. února 2019, Roxy Praha, cz
White Lies
Koncert, Rock
White Lies
Čt 7. března 2019, Roxy Praha, cz

White Lies

RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

Ewa Farna
Koncert, Pop
Ewa Farna
So 7. prosince 2019, O2 universum Praha, cz

Ewa Farna

Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Norlie & KKV