Norlie & KKV

deep pop edm, deep swedish hip hop, edm, europop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Norlie & KKV (1)


Uskutečněné koncerty (1)

6.-7. 7. 2018 Båstad, se

Diskografie Norlie & KKV (20)

Mer för varandra Koupit 2018
Säg nåt som får mig att stanna Koupit 2017
Alla våra låtar Koupit 2016
Det vet väl du Koupit 2016
Din Idiot Koupit 2016
Västerbron Koupit 2015
Du får göra vad du vill med mig Koupit 2015
Ingen annan rör mig som du Koupit 2015
Snart Koupit 2013
Faller Koupit 2013
Där jag hänger min hatt Koupit 2012
Hon vill vara du Koupit 2012
Ingenting står över mig (Benji Of Sweden Remixes) Koupit 2012
Nej Koupit 2012
Tröjan du hatar Koupit 2012
En liten del av någonting Koupit 2011
När jag går ner Koupit 2011
Pressad av tid Koupit 2011
Pressad av tid (Sangria Remix) Koupit 2011

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Maribou State
Koncert, Elektro, Indie
Maribou State
So 16. března 2019, Meetfactory Praha, cz
Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot

Dagmar Music Fest 2019
Festival, Hip-hop, Elektro
Dagmar Music Fest 2019
Pá 15. března 2019, Brno, cz
Alvaro Soler
Koncert, Pop
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

Enter Shikari
Koncert, Elektro, Rock
Enter Shikari
So 6. dubna 2019, Forum Karlín Praha, cz
SWMRS
Koncert, Punk, Rock
SWMRS
Pá 1. března 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Faces On TV
Koncert, Pop
Faces On TV
Čt 18. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz

Faces on TV

Zimný Grape 2019
Festival, Indie, Pop
Zimný Grape 2019
Pá 29. — So 30. března 2019, Bystrá, sk

Billy Barman, Puding Pani Elvisovej

Hlavní strana Interpreti Norlie & KKV