Noveller

abstractro, ambient, chamber psych, compositional ambient

Diskografie Noveller

A Pink Sunset For No One Koupit 2017
Corridors Koupit 2017
Deep Shelter Koupit 2017
Trails And Trials Koupit 2016
Fantastic Planet Koupit 2015
Into the Dunes Koupit 2015
Reveries Koupit 2014
No Dreams Koupit 2013
SMM: Opiate Koupit 2013
Koozies, Woodies, and Beers: A Brah/Ocropolis Benefit Compilation for Japan Relief Koupit 2012
Glacial Glow Koupit 2011
Red Rainbows Koupit 2009
Hlavní strana Interpreti Noveller Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Dobrý Festival 2019
Festival, Indie, Pop
Dobrý Festival 2019
Pá 14. — Ne 16. června 2019, Prešov, sk

IMT Smile, Kandráčovci, Ofenbach, Pendulum, Razorlight

Melt Festival 2019
Festival, Folk, Indie
Melt Festival 2019
Pá 19. — Ne 21. července 2019, Gräfenhainichen, de

A$AP Rocky, Bon Iver, Four Tet, Jorja Smith, Skepta

Festival Boskovice 2019
Festival, Hip-hop, Elektro
Festival Boskovice 2019
Čt 4. — Ne 7. července 2019, Boskovice

Khoiba, WWW Neurobeat

Connie Constance
Koncert, Jazz
Connie Constance
Pá 26. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha