OM

doom metal, drone, drone metal, post-doom metal

+1

Diskografie OM

Lost Boy No Reward Koupit 2018
Back 2 Work Koupit 2014
Gethsemane Dubplate Koupit 2013
Addis Dubplate Koupit 2013
Advaitic Songs Koupit 2012
God is Good Koupit 2009
Pilgrimage Koupit 2008
Conference Of the Birds Koupit 2006
Split Koupit 2006
アニメ SPEED Newtype Edition Koupit 2006
Variations on A Theme Koupit 2005
Hlavní strana Interpreti OM Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Wardruna
Koncert, Folk
Wardruna
Pá 22. listopadu 2019, Velký sál Lucerna Praha
Walk Off The Earth
Koncert, Pop, Rock
Walk Off The Earth
Čt 27. června 2019, Forum Karlín Praha

Walk Off the Earth

Scorpions
Koncert, Rock
Scorpions
St 20. listopadu 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Scorpions

Rock for People 2019
Festival, Multižánrové, Metal
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové

Bring Me the Horizon, Franz Ferdinand, Kodaline, Rudimental

Built To Spill
Koncert, Rock, Country
Built To Spill
So 18. května 2019, Futurum Music Bar Praha
Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice
Lollapalooza 2019
Festival
Lollapalooza 2019
Čt 1. — Ne 4. srpna 2019, Chicago, us
Southside Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Southside Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Neuhausen ob Eck, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure