Para

Slovensko, pop rock

+20

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Para (5)

29. 3. 20:00 Malacky, sk
4. 4. 20:00 Bratislava, sk
5. 4. 20:00 Banská Bystrica, sk
1. 6. Pezinok, sk

Uskutečněné koncerty (12)

16. 3. 20:00 Prešov, sk
15. 3. 20:00 Košice, sk
14. 3. 20:00 Žilina, sk
10.-11. 8. 2018 12:00 Piešťany, sk
16. 6. 2018 17:00 Bratislava, sk
23.-24. 3. 2018 20:00 Demänovská Dolina, sk
6.-8. 7. 2017 Trenčín, sk
12.-13. 8. 2011 Piešťany, sk
13.-14. 8. 2010 Piešťany, sk

Videa Para (3)


Fotky Para (1)

Para

Diskografie Para (15)

1234 Koupit 2017
Brutálna Zostava Koupit 2017
Zostáva brutálna 1995 - 2015 Koupit 2015
Menšina Koupit 2012
Povstanie Koupit 2010
Curriculum Koupit 2008
Para Koupit 2007
Debug EP Koupit
Fallen On Def Ears Koupit

www.para.sk

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Disturbed
Koncert, Metal, Rap
Disturbed
Po 24. června 2019, Malá sportovní hala Praha

Disturbed

Fluff Fest 2019
Festival, Hardcore, Punk
Fluff Fest 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Rokycany
Maroon 5
Koncert, Pop
Maroon 5
St 5. června 2019, O2 Arena Praha

Maroon 5

The Midnight
Koncert, Elektro, Pop
The Midnight
Po 28. října 2019, Futurum Music Bar Praha

The Midnight

Royal Republic
Koncert, Rock
Royal Republic
Út 3. prosince 2019, Velký sál Lucerna Praha
Bavaria goes ZRCE 2019
Festival, Elektro, House
Bavaria goes ZRCE 2019
So 3. — So 10. srpna 2019, Novalja, hr
The Melvins
Koncert, Metal, Rock
The Melvins
So 29. června 2019, Lucerna Music Bar Praha

Melvins

Rock Werchter 2019
Festival, Rock, Pop
Rock Werchter 2019
Čt 27. — Ne 30. června 2019, Werchter, be

Bastille, Florence + The Machine, Mumford & Sons, Muse, P!nk, The Cure, Tool