Parov Stelar

Rakousko, electro swing, nu jazz

+24

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Parov Stelar (2)

26.-29. 6. Sopron, hu
4. 12. 19:00 Londýn, uk

Uskutečněné koncerty (12)

17.-19. 8. 2018 Lipsko, de
8.-15. 8. 2018 10:00 Budapešť, hu
21.-22. 7. 2018 Paříž, fr
24. 3. 2018 20:00 Varšava, pl
10. 3. 2018 20:00 Praha, cz
20.-21. 10. 2017 20:00 Brno, cz
7.-9. 7. 2017 Barcelona, es
6.-8. 7. 2017 Lisabon, pt
7.-9. 7. 2016 Trenčín, sk
3.-5. 7. 2015 Plzeň
2.-5. 7. 2013 Hradec Králové, cz
13.-14. 8. 2010 Piešťany, sk

Videa Parov Stelar (4)


Fotky Parov Stelar (1)

Parov Stelar

Diskografie Parov Stelar (12)

The Demon Diaries Koupit 2015
Clap Your Hands Koupit 2014
The Invisible Girl Koupit 2013
The Princess Part Two Koupit 2012
The Princess Part One Koupit 2012
La Fete EP Koupit 2011
The Phantom EP Koupit 2010
Coco Part 1 Koupit 2009
Coco Part 2 Koupit 2009
Shine Koupit 2007
Seven And Storm Koupit 2005
Rough Cuts Koupit 2004

www.parovstelar.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Academia Film Olomouc / AFO 2019
Film
Academia Film Olomouc / AFO 2019
Út 23. — Ne 28. dubna 2019, různá místa Olomouc Olomouc, cz
 Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Ne 7. července 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

Yungblud
Koncert, Pop, Rap
Yungblud
Po 4. listopadu 2019, Roxy Praha, cz
Filmový Festival Karlovy Vary / KVIFF 2019
Film
Filmový Festival Karlovy Vary / KVIFF 2019
Pá 28. — So 6. července 2019, různá místa Karlovy Vary, cz
Dido
Koncert, Pop, Folk
Dido
Ne 5. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

Dido

Kelvin Jones
Koncert, Pop, Rock
Kelvin Jones
Ne 14. dubna 2019, Cross Club Praha, cz
Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno, cz
Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

Hlavní strana Interpreti Parov Stelar