Parov Stelar

Rakousko, electro swing, nu jazz

+19

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Parov Stelar (1)

26.-29. 6. 2019 Sopron, hu

Uskutečněné koncerty (12)

17.-19. 8. Lipsko, de
8.-15. 8. 10:00 Budapešť, hu
21.-22. 7. Paříž, fr
24. 3. 20:00 Varšava, pl
10. 3. 20:00 Praha, cz
20.-21. 10. 2017 20:00 Brno, cz
7.-9. 7. 2017 Barcelona, es
6.-8. 7. 2017 Lisabon, pt
7.-9. 7. 2016 Trenčín, sk
3.-5. 7. 2015 Plzeň
2.-5. 7. 2013 Hradec Králové, cz
13.-14. 8. 2010 Piešťany, sk

Videa Parov Stelar (4)


Fotky Parov Stelar (1)

Parov Stelar

Diskografie Parov Stelar (12)

The Demon Diaries Koupit 2015
Clap Your Hands Koupit 2014
The Invisible Girl Koupit 2013
The Princess Part Two Koupit 2012
The Princess Part One Koupit 2012
La Fete EP Koupit 2011
The Phantom EP Koupit 2010
Coco Part 1 Koupit 2009
Coco Part 2 Koupit 2009
Shine Koupit 2007
Seven And Storm Koupit 2005
Rough Cuts Koupit 2004

www.parovstelar.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Tommy Cash
Koncert, Hip-hop, Rap
Tommy Cash
Út 19. února 2019, Roxy Praha, cz

Tommy Cash

Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha, cz
Enter Shikari
Koncert, Elektro, Rock
Enter Shikari
So 6. dubna 2019, Forum Karlín Praha, cz
Blood Youth
Koncert, Hardcore, Punk
Blood Youth
Út 19. března 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Gus Dapperton
Koncert
Gus Dapperton
So 23. března 2019, Rock Café Praha, cz
Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Def Leppard, Whitesnake

LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Alex Vargas
Koncert, Rock
Alex Vargas
Ne 20. ledna 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
X-Massacre 2018
Festival, Elektro, Techno
X-Massacre 2018
Pá 21. prosince 2018, Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Parov Stelar