Patrick Cowley

italian disco, post-disco

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Patrick Cowley (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Patrick Cowley (15)

Afternooners Koupit 2017
Candida Cosmica Koupit 2016
Muscle Up Koupit 2015
School Daze Koupit 2013
I Feel Love: The Collection Koupit 2013
12" 80s Classics (International Version) Koupit 2010
Do Ya Wanna Funk Koupit 1992
Immortal Koupit 1992
The Collection Koupit 1992
Greatest Hits Koupit 1990
Patrick Cowley: The Ultimate Collection Koupit 1983
Mind Warp Koupit 1982
Megatron Man Koupit 1981
Menergy - The Fusion Album Koupit 1981
Patrick Cowley's Greatest Hits Koupit 1981

Další akce

Více akcí
Dream Theater
Koncert, Rock, Metal
Dream Theater
Út 16. července 2019, NTC Bratislava Bratislava, sk
The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
St 21. srpna 2019, BVV Brno Brno

The Offspring

Rockový Slunovrat 2019
Festival, Rock, Metal
Rockový Slunovrat 2019
Pá 31. — So 1. června 2019, Řevnice

Gaia Mesiah, Horkýže Slíže, Itchy, Royal Republic, Skyline, Wohnout

Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties, Turbonegro

Sting
Koncert, Pop, Rock
Sting
Ne 30. června 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Sting

Scorpions
Koncert, Rock
Scorpions
St 20. listopadu 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Scorpions

Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Hlavní strana Interpreti Patrick Cowley