Patrick Cowley

italian disco, post-disco

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Patrick Cowley (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Patrick Cowley (15)

Afternooners Koupit 2017
Candida Cosmica Koupit 2016
Muscle Up Koupit 2015
School Daze Koupit 2013
I Feel Love: The Collection Koupit 2013
12" 80s Classics (International Version) Koupit 2010
Do Ya Wanna Funk Koupit 1992
Immortal Koupit 1992
The Collection Koupit 1992
Greatest Hits Koupit 1990
Patrick Cowley: The Ultimate Collection Koupit 1983
Mind Warp Koupit 1982
Megatron Man Koupit 1981
Menergy - The Fusion Album Koupit 1981
Patrick Cowley's Greatest Hits Koupit 1981

Další akce

Více akcí
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

Tom Odell
Koncert, Pop, Rock
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

Leeds Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Leeds Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Leeds, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
Bob Dylan
Koncert, Folk, Rock
Bob Dylan
Ne 7. dubna 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Bob Dylan

Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Patrick Cowley