Patrick Topping

house

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Patrick Topping (3)


Uskutečněné koncerty (17)

22. 9. Leeds, uk
20.-23. 9. Portimão, pt
24.-26. 8. Amsterdam, nl
23.-26. 8. Daresbury, uk
10.-12. 8. Apt, fr
8.-12. 8. Villaricos, es
7.-8. 7. Turin, it
25.-29. 6. Novalja, hr
30.-31. 3. Barcelona, es
23. 9. 2017 Leeds, uk
7.-10. 9. 2017 East Lulworth, uk
26.-27. 8. 2017 Londýn, uk
27.-29. 7. 2017 Laredo, es
10.-11. 6. 2017 Manchester, uk

Diskografie Patrick Topping (13)

One Kiss (with Dua Lipa) [Remixes] Koupit 2018
Be Sharp Say Nowt Koupit 2017
Dr. Vibes Koupit 2017
Taking Libz EP Koupit 2016
Baddie EP Koupit 2016
Now Koupit 2015
Rights Koupit 2015
Voicemail Koupit 2015
Boxed Off Koupit 2014
Get Beasty Koupit 2014
Forget Koupit 2014
Any Amounts Koupit 2013
Walk On Koupit 2013

Další akce

Více akcí
Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ne 17. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Dilly Dally
Koncert, Pop, Indie
Dilly Dally
St 6. února 2019, Café V Lese Praha, cz
The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz
IAMX
Koncert
IAMX
So 9. února 2019, Fléda Brno, cz

IAMX

Rock for Churchill 2019
Festival, Multižánrové
Rock for Churchill 2019
Pá 30. — So 31. srpna 2019, Vroutek u Podbořan, cz
Palaye Royale
Koncert, Indie, Rock
Palaye Royale
Út 19. února 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

Palaye Royale

Tom Odell
Koncert, Pop
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

The Briefs
Koncert, Pop, Punk
The Briefs
St 5. prosince 2018, Rock Café Praha, cz
Next 2018
Festival, Elektro
Next 2018
St 28. — So 1. prosince 2018, Bratislava, sk

Caterina Barbieri, Fatima Al Qadiri

Hlavní strana Interpreti Patrick Topping