Patrick Topping

house

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Patrick Topping (2)


Uskutečněné koncerty (19)

19. 10. 2018 Manchester, uk
29. 9. 2018 Meath, irl
22. 9. 2018 Leeds, uk
20.-23. 9. 2018 Portimão, pt
24.-26. 8. 2018 Amsterdam, nl
23.-26. 8. 2018 Daresbury, uk
10.-12. 8. 2018 Apt, fr
8.-12. 8. 2018 Villaricos, es
7.-8. 7. 2018 Turin, it
25.-29. 6. 2018 Novalja, hr
30.-31. 3. 2018 Barcelona, es
23. 9. 2017 Leeds, uk
7.-10. 9. 2017 East Lulworth, uk
26.-27. 8. 2017 Londýn, uk
27.-29. 7. 2017 Laredo, es
10.-11. 6. 2017 Manchester, uk

Diskografie Patrick Topping (13)

One Kiss (with Dua Lipa) [Remixes] Koupit 2018
Be Sharp Say Nowt Koupit 2017
Dr. Vibes Koupit 2017
Taking Libz EP Koupit 2016
Baddie EP Koupit 2016
Now Koupit 2015
Rights Koupit 2015
Voicemail Koupit 2015
Boxed Off Koupit 2014
Get Beasty Koupit 2014
Forget Koupit 2014
Any Amounts Koupit 2013
Walk On Koupit 2013

Další akce

Více akcí
Vök
Koncert, Pop
Vök
Po 11. února 2019, Futurum Music Bar Praha, cz
Dave Matthews Band
Koncert, Rock
Dave Matthews Band
St 27. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Rumfest by Barlife 2019
Jídlo
Rumfest by Barlife 2019
So 18. května 2019, Žluté lázně Praha, cz
Godsmack
Koncert, Rock, Metal
Godsmack
Út 11. června 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Godsmack

Zlín Film Festival 2019
Film
Zlín Film Festival 2019
Pá 24. — So 1. června 2019, různá místa Zlín Zlín, cz
Rock for People 2019
Festival, Multižánrové, Metal
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové, cz

Bring Me the Horizon, Rudimental

Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Sofi Tukker
Koncert, House, Pop
Sofi Tukker
Út 26. března 2019, Roxy Praha, cz

Sofi Tukker

Razorlight
Koncert, Indie, Pop
Razorlight
Čt 7. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Razorlight

Hlavní strana Interpreti Patrick Topping