Pet Shop Boys

Velká Británie, electro, pop

+21

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Pet Shop Boys (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (6)

22.-25. 8. 2018 Szeged, hu
15.-24. 9. 2017 Rio de Janeiro, br
7.-10. 9. 2017 East Lulworth, uk
7.-9. 7. 2017 Barcelona, es
22.-24. 6. 2017 Odense SV, dk

Videa Pet Shop Boys (8)


Fotky Pet Shop Boys (1)

Pet Shop Boys

Diskografie Pet Shop Boys (19)

Super Koupit 2016
SUPER Koupit 2016
Electric Koupit 2013
Elysium Koupit 2012
Elysium: Further Listening 2011-2012 (2017 Remastered Version) Koupit 2012
The Most Incredible Thing Koupit 2011
Pandemonium [Live at the O2 Arena, London - 21 December 2009] Koupit 2010
Pandemonium (Live at the O2 Arena, London - 21 December 2009) Koupit 2010
Yes Koupit 2009

petshopboys.co.uk

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Castle Party Festival 2019
Festival
Castle Party Festival 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Bolków, pl
Gus Dapperton
Koncert
Gus Dapperton
So 23. března 2019, Rock Café Praha, cz
Rock for People 2019
Festival, Multižánrové, Metal
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové, cz

Bring Me the Horizon, Rudimental

Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Amsterdam, nl
While She Sleeps
Koncert, Hardcore, Metal
While She Sleeps
Út 12. února 2019, Meetfactory Praha, cz

While She Sleeps

Haken
Koncert, Metal, Rock
Haken
Ne 3. března 2019, Futurum Music Bar Praha, cz
Sofi Tukker
Koncert, House, Pop
Sofi Tukker
Út 26. března 2019, Roxy Praha, cz

Sofi Tukker

Pohoda Festival 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Pohoda Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Trenčín, sk

Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975, The Roots

Mike Shinoda
Koncert
Mike Shinoda
Út 19. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Pet Shop Boys