Pet Shop Boys

Velká Británie, electro, pop

+23

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Pet Shop Boys (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (6)

22.-25. 8. 2018 Szeged, hu
15.-24. 9. 2017 Rio de Janeiro, br
7.-10. 9. 2017 East Lulworth, uk
7.-9. 7. 2017 Barcelona, es
22.-24. 6. 2017 Odense SV, dk

Videa Pet Shop Boys (8)


Fotky Pet Shop Boys (1)

Pet Shop Boys

Diskografie Pet Shop Boys (20)

Super Koupit 2016
SUPER Koupit 2016
Electric Koupit 2013
Elysium Koupit 2012
Elysium: Further Listening 2011-2012 (2017 Remastered Version) Koupit 2012
The Most Incredible Thing Koupit 2011
Pandemonium [Live at the O2 Arena, London - 21 December 2009] Koupit 2010
Pandemonium (Live at the O2 Arena, London - 21 December 2009) Koupit 2010
Yes Koupit 2009

petshopboys.co.uk

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Seasick Steve
Koncert, Blues, Rock
Seasick Steve
Po 25. března 2019, Lucerna Music Bar Praha

Seasick Steve

Field Day 2019
Festival, Hip-hop, House
Field Day 2019
Pá 7. — So 8. června 2019, Londýn, uk

Bonobo, Diplo, Earl Sweatshirt, Jorja Smith, Jungle, Octavian, Pusha T, Skepta

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
Út 20. srpna 2019, Amfiteátr Loket nad Ohří Loket nad Ohří

The Offspring

X Ambassadors
Koncert, Pop
X Ambassadors
Ne 5. května 2019, Roxy Praha

X Ambassadors

Archive
Koncert, Rock
Archive
Po 28. října 2019, Palác Akropolis Praha
Transmission 2019
Festival
Transmission 2019
So 12. října 2019, Praha
Hlavní strana Interpreti Pet Shop Boys