PJ Harvey

PJ Harvey

permanent wave

Budoucí koncerty (0)

Aktuálně nevíme o žádném koncertu. Ale můžete interpreta sledovat a jakmile se nějaký koncert objeví, tak vám dáme vědět.

Uskutečněné koncerty

Čt 13. říjen 2016 20:00
, Praha
Britská hudební ikona PJ Harvey se po pěti letech vrací do Prahy. Její realistic...
Čt 7. červenec 2016
, Trenčín sk
7. až 9. července 2016 bude slavit festival Pohoda dvacet let.  Popřát přijedou...

Videa (5)

Diskografie

Let England Shake (2011)
A Woman A Man Walked By (2009)
White Chalk (2007)
The Peel Sessions 1991 - 2004 (2006)
iTunes Originals: PJ Harvey (2005)
Uh Huh Her (EU version standard) (2004)
Stories From The City, Stories From The Sea (2000)
Is This Desire? (1998)
Dance Hall At Louse Point (1996)
To Bring You My Love (1995)
4-Track Demos (1993)
Rid Of Me (1993)
Dry (1992)