PJ Harvey

PJ Harvey

permanent wave

Budoucí koncerty (0)

Aktuálně nevíme o žádném koncertu. Ale můžete interpreta sledovat a jakmile se nějaký koncert objeví, tak vám dáme vědět.

Uskutečněné koncerty

Čt 13. říjen 2016 20:00
, Praha
Britská hudební ikona PJ Harvey se po pěti letech vrací do Prahy. Její realistic...
Čt 7. červenec 2016
, Trenčín sk
7. až 9. července 2016 bude slavit festival Pohoda dvacet let.  Popřát přijedou...

Videa (5)

Diskografie

Let England Shake (2011)
Koupit na Amazonu
A Woman A Man Walked By (2009)
Koupit na Amazonu
White Chalk (2007)
Koupit na Amazonu
The Peel Sessions 1991 - 2004 (2006)
Koupit na Amazonu
iTunes Originals: PJ Harvey (2005)
Koupit na Amazonu
Uh Huh Her (EU version standard) (2004)
Koupit na Amazonu
Stories From The City, Stories From The Sea (2000)
Koupit na Amazonu
Is This Desire? (1998)
Koupit na Amazonu
Dance Hall At Louse Point (1996)
Koupit na Amazonu
To Bring You My Love (1995)
Koupit na Amazonu
4-Track Demos (1993)
Koupit na Amazonu
Rid Of Me (1993)
Koupit na Amazonu
Dry (1992)
Koupit na Amazonu