Playa Limbo

grupera, latin, latin pop, rock en espanol

Diskografie Playa Limbo

Universo Amor 1/4 Koupit 2018
Hoy Ya No Koupit 2018
Ahora Es Aquí Koupit 2017
Mi Perdición Koupit 2017
De Días y de Noches (En Vivo)[Centro Cultural Roberto Cantoral] Koupit 2016
De Días y de Noches (En Vivo) (Centro Cultural Roberto Cantoral) Koupit 2016
Sola Koupit 2016
De Días y de Noches (En Vivo Centro Cultural Roberto Cantoral) Koupit 2015
El Tren de la Vida Koupit 2012
Año Perfecto Koupit 2010
Canciones De Hotel Koupit 2008
Hlavní strana Interpreti Playa Limbo Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Maroon 5
Koncert, Pop
Maroon 5
St 5. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Maroon 5

Ghostemane
Koncert, Hip-hop
Ghostemane
Ne 27. ledna 2019, Roxy Praha, cz

Ghostemane

Grape Festival 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Grape Festival 2019
Pá 9. — So 10. srpna 2019, Piešťany, sk

CHVRCHES, The Kooks

Reading Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Reading Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Reading, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Vypsaná Fixa 25 Let
Koncert, Rock
Vypsaná Fixa 25 Let
St 18. prosince 2019, Forum Karlín Praha, cz

Vypsaná fiXa

Glastonbury Festival 2019
Festival
Glastonbury Festival 2019
St 26. — Ne 30. června 2019, Pilton, uk
Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

Backstreet Boys
Koncert, Pop
Backstreet Boys
So 22. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Backstreet Boys

Dead Can Dance
Koncert, Rock, Pop
Dead Can Dance
Po 24. června 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz

Dead Can Dance