PNL

francoton, trap francais

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty PNL (1)

4.-7. 7. Liège, be

Uskutečněné koncerty (1)

24.-26. 8. 2018 Paříž, fr

Diskografie PNL (9)

Dans la légende Koupit 2016
DA Koupit 2016
J'suis QLF Koupit 2016
La vie est belle Koupit 2016
All Star Selection Summer (Mixtape) Koupit 2016
All Star Selection Winter (Mixtape) Koupit 2016
Le monde Chico Koupit 2015
Que la famille Koupit 2015
Lion Koupit 2015

Další akce

Více akcí
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

Tom Odell
Koncert, Pop, Rock
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

Leeds Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Leeds Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Leeds, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
Bob Dylan
Koncert, Folk, Rock
Bob Dylan
Ne 7. dubna 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Bob Dylan

Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz