PNL

francoton, trap francais

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty PNL (1)

4.-7. 7. Liège, be

Uskutečněné koncerty (1)

24.-26. 8. 2018 Paříž, fr

Diskografie PNL (9)

Dans la légende Koupit 2016
DA Koupit 2016
J'suis QLF Koupit 2016
La vie est belle Koupit 2016
All Star Selection Summer (Mixtape) Koupit 2016
All Star Selection Winter (Mixtape) Koupit 2016
Le monde Chico Koupit 2015
Que la famille Koupit 2015
Lion Koupit 2015

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Dream Theater
Koncert, Rock, Metal
Dream Theater
Út 16. července 2019, NTC Bratislava Bratislava, sk
The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
St 21. srpna 2019, BVV Brno Brno

The Offspring

Rockový Slunovrat 2019
Festival, Rock, Metal
Rockový Slunovrat 2019
Pá 31. — So 1. června 2019, Řevnice

Gaia Mesiah, Horkýže Slíže, Itchy, Royal Republic, Skyline, Wohnout

Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties, Turbonegro

Sting
Koncert, Pop, Rock
Sting
Ne 30. června 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Sting

Scorpions
Koncert, Rock
Scorpions
St 20. listopadu 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Scorpions

Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend