Trendy Jony Leoš Mareš Rammstein Jiří Korn Krhut & Kozub s kapelou Pražský Majáles 2024 90S Explosion Praha 2024

Pop Smoke

USA , trap

18 sledujících

Nadcházející koncerty Pop Smoke

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta Pop Smoke sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak Vám napíšeme. Také se můžete podívat na podobné interprety.

Uskutečněné koncerty / 8

Pop Smoke

Pop Smoke, vlastním jménem Bashar Barakah Jackson, se narodil 20. července 1999 v Brooklynu v New Yorku. Byl americký rapper a autor textů, který se proslavil svým unikátním stylem, který kombinoval hip-hop s drill a trap hudbou.

Pop Smoke začal svou hudební kariéru v roce 2018, kdy vydal svůj debutový mixtape Meet the Woo. Tento mixtape získal veznu popularitu, zejména díky hitovému singlu "Welcome to the Party", který se stal remixovým hitem a zavedl jej na rapovou scénu.

V roce 2019 vydal Pop Smoke svůj druhý mixtape Meet the Woo 2, který obsahoval další hitové singly jako "Dior" a "Christopher Walking". Oba singly se umístily na žebříčcích Billboard Hot 100 a přispěly k jeho rostoucí popularitě.

Jeho debutové studiové album Shoot for the Stars, Aim for the Moon bylo vydáno v červenci 2020. Album debutovalo na prvním místě Billboard 200 a obsahovalo úspěšné singly jako "For the Night" a "Mood Swings". Bohužel, tato velmi úspěšná kariéra byla ukončena tragicky.

Pop Smoke byl zastřelen během loupeže ve svém domě v Los Angeles 19. února 2020. Jeho smrt šokovala hudební svět a přinesla smutek fanouškům po celém světě. 
Více informací
Hlavní strana Interpreti Pop Smoke

Doporučené akce

Další akce