Prago Union

Prago Union

Budoucí koncerty (8)

Čt 28. červen 18:00
Prago Union zahrajou v červnu pod širým nebem v Tiskárně na vzduchu společně s D...
Koupit vstupenky
pá 20. červenec 18:00
, Praha
Mezi 20. a 22. červencem proběhne v pražském klubu Cross Cross Festival, kde vys...
Koupit vstupenky
pá 17. srpen
, Horčápsko u Příbrami
Festival Kačeři klepe již po třinácté na dveře. O víkendu 17.–18. srpna otevřou...
Koupit vstupenky
Čt 13. září 21:00
, Praha
NA ZAČÁTKU BYL HRUBEJ PRAVĚKLídr Prago Union, který si nechává říkat Kato aka De...
Koupit vstupenky

Uskutečněné koncerty

pá 20. duben 21:00
V dubnu se do Telče poprvé podívají Prago Union!Ty Prago Union fungujou. Oni fun...
Čt 22. březen
Tradiční klubový festival vypukne předposlední týden v březnu. Těšit se můžeš na...
so 17. březen 20:00
, Brno
O Prago Union je zkrátka zájem. V brněnském klubu Mersey vystoupí formace podruh...
pá 16. březen 20:00
, Brno
st 31. leden 20:00
, Praha
Út 30. leden 20:00
, Praha
po 29. leden 20:00
, Praha
pá 22. prosinec 2017 21:00
Prago Union jsou záruka kvality, to víme. Mají skvělé zábavné texty plné různých...
pá 15. prosinec 2017 20:00
, Frýdek-Místek
Prago Union se opět chystají do tvého klubu Stoun. Za majkem básnik Kato a za gr...
Čt 2. listopad 2017 20:00
Út 8. srpen 2017 21:00
, Praha
NA ZAČÁTKU BYL HRUBEJ PRAVĚKLídr Prago Union, který si nechává říkat Kato aka De...
Čt 3. srpen 2017 18:00
Čt 3. srpen 2017 17:00
, Valeč
Dvanácté povalečské léto se nezadržitelně blíží! 3. - 5. srpna 2017 Valeč v Čech...
pá 28. červenec 2017 19:00
, Žďár nad Sázavou
Čt 27. červenec 2017 15:00
, Petrov u Prahy
Pátý ročník oblíbeného festivalu, letos navíc delší a v novém termínu. Z Prahy p...
pá 14. červenec 2017 17:00
, Lužná u Rakovníka
Coombal Open Air je dvoudenní multižánrový hudební festival, jehož desátý ročník...
pá 30. červen 2017
Dvoudenní multižánrový festival v centru Ostravy. Špičkoví interpreti, desítky j...
Čt 29. červen 2017 19:00
Nesmrtelná klasika, Kato & Maro. _Smrt žije_ a Prago Union taky. Přijďte se...
pá 16. červen 2017 13:00
, Milovice
Největší český letní hudební festival zaměřený na rock, pop a hip hop v podání č...
pá 7. duben 2017 19:00
, Ústí nad Labem
so 25. březen 2017 20:00
, Beroun
Přijďte si užít našlápnutý mejdan!!!!!!!25.3. uslyšíte v KD Plzeňka crossover, t...
pá 17. březen 2017 21:00
PRAGO UNION Live
Čt 2. březen 2017 20:00
Slavnostní udílení výroční ceny české hudební kritiky APOLLO 2016 za domácí albu...
pá 7. srpen 2015
, Mohelnice
Mohelnický festival Fingers Up v roce 2015 mění svůj koncept. Láká na velice zaj...
Čt 3. červenec 2014
, Hradec Králové
Rock for People je jeden z největších českých rockových hudebních festivalů. V r...
so 2. červenec 2011
, Hradec Králové
Rock for People je jeden z největších českých rockových hudebních festivalů. V r...

Videa (4)

Diskografie

Smrt zije (2016)
Koupit na Amazonu
G2 Acoustic Stage Live (2016)
Koupit na Amazonu
Vazna hudba (2013)
Koupit na Amazonu
V barvach (2011)
Koupit na Amazonu
Dezorient Express (2018)
Koupit na Amazonu