Prago Union

Česká republika, hip hop, rap

+5

Budoucí koncerty Prago Union (4)

1. 12. 19:30 Opava, cz
7. 12. 20:00 Kladno, cz
8. 12. 19:00 Valašské Meziříčí, cz

Uskutečněné koncerty (47)

19. 10. 21:00 Praha, cz
12. 10. 21:00 České Budějovice, cz
21.-22. 9. 20:30 Plzeň, cz
13. 9. 21:00 Praha, cz
17.-18. 8. Horčápsko u Příbrami, cz
20.-22. 7. 18:00 Praha, cz
5.-8. 7. Boskovice, cz
29.-30. 6. Mohelnice, cz
22.-23. 6. Praha, cz
26.-27. 5. Praha, cz
20. 4. 21:00 Telč, cz
22.-24. 3. Praha, cz
16. 3. 20:00 Brno, cz
31. 1. 20:00 Praha, cz
30. 1. 20:00 Praha, cz
29. 1. 20:00 Praha, cz
22. 12. 2017 21:00 Praha, cz
15. 12. 2017 20:00 Frýdek-Místek, cz
2. 11. 2017 20:00 Praha, cz
25.-26. 8. 2017 21:00 Vroutek u Podbořan, cz
8. 8. 2017 21:00 Praha, cz
3. 8. 2017 18:00 Brno, cz
3.-6. 8. 2017 17:00 Valeč, cz
28.-29. 7. 2017 19:00 Žďár nad Sázavou, cz
27.-30. 7. 2017 15:00 Petrov u Prahy, cz
14.-16. 7. 2017 17:00 Lužná u Rakovníka, cz
30.-1. 7. 2017 Ostrava, cz
16.-18. 6. 2017 13:00 Milovice, cz
6. 5. 2017 12:00 Brno, cz
29. 4. 2017 12:00 Praha, cz
21. 4. 2017 12:00 Hradec Králové, cz
7. 4. 2017 19:00 Ústí nad Labem, cz
7.-8. 8. 2015 Mohelnice, cz
3.-5. 7. 2014 Hradec Králové, cz
2.-5. 7. 2011 Hradec Králové, cz

Videa Prago Union (4)


Fotky Prago Union (1)

Prago Union

Diskografie Prago Union (5)

Smrt zije Koupit 2016
G2 Acoustic Stage Live Koupit 2016
Vazna hudba Koupit 2013
V barvach Koupit 2011
Dezorient Express Koupit 2010

www.pragounion.cz

Další akce

Více akcí
Hradecký slunovrat 2019
Festival
Hradecký slunovrat 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Hradec nad Moravicí, cz
BE:26 Soundz Czech – Zrní + FVTVRE + další
Festival, Elektro, Punk
BE:26 Soundz Czech – Zrní + FVTVRE + další
Čt 25. října 2018, Praha, cz

FVTVRE, Pris, Zrní

Janáček Brno 2018
Festival
Janáček Brno 2018
So 17. — St 5. prosince 2018, Brno, cz

Jitka Čechová, Pavel Haas Quartet, Thomas Adès

Parcels
Koncert, Elektro, Pop
Parcels
Pá 7. prosince 2018, Rock Café Praha, cz

Parcels

Ji.hlava 2018
Film
Ji.hlava 2018
Čt 25. — Út 30. října 2018, Jihlava - různá místa Jihlava, cz
 Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Ne 7. července 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

BE26: Chris Liebing
Koncert, Elektro, Techno
BE26: Chris Liebing
Pá 26. října 2018, Roxy Praha, cz

Chris Liebing

Rock for Churchill 2019
Festival, Multižánrové
Rock for Churchill 2019
Pá 30. — So 31. srpna 2019, Vroutek u Podbořan, cz
Hlavní strana Interpreti Česko Prago Union