Prago Union

Česká republika, hip hop, rap

+7

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Prago Union (6)

22. 3. 21:00 Přeštice, cz
29. 3. 20:00 Hradec Králové, cz
18. 5. 20:00 Klatovy, cz

Uskutečněné koncerty (55)

29. 12. 2018 19:30 Praha, cz
28. 12. 2018 19:00 Frýdek-Místek, cz
22. 12. 2018 20:00 Mariánské Lázně, cz
12. 12. 2018 20:00 Děčín, cz
8. 12. 2018 19:00 Valašské Meziříčí, cz
7. 12. 2018 20:00 Kladno, cz
1. 12. 2018 19:30 Opava, cz
13. 11. 2018 21:00 Praha, cz
19. 10. 2018 21:00 Praha, cz
12. 10. 2018 21:00 České Budějovice, cz
22. 9. 2018 20:00 Černošice, cz
21.-22. 9. 2018 20:30 Plzeň, cz
13. 9. 2018 21:00 Praha, cz
23. 8. 2018 18:00 Brno, cz
17.-18. 8. 2018 Horčápsko u Příbrami, cz
20.-22. 7. 2018 18:00 Praha, cz
13. 7. 2018 20:00 Kyjov, cz
5.-8. 7. 2018 Boskovice, cz
29.-30. 6. 2018 Mohelnice, cz
22.-23. 6. 2018 Praha, cz
26.-27. 5. 2018 Praha, cz
20. 4. 2018 21:00 Telč, cz
22.-24. 3. 2018 Praha, cz
17. 3. 2018 20:00 Brno, cz
16. 3. 2018 20:00 Brno, cz
31. 1. 2018 20:00 Praha, cz
30. 1. 2018 20:00 Praha, cz
29. 1. 2018 20:00 Praha, cz
22. 12. 2017 21:00 Praha, cz
15. 12. 2017 20:00 Frýdek-Místek, cz
2. 11. 2017 20:00 Praha, cz
25.-26. 8. 2017 21:00 Vroutek u Podbořan, cz
8. 8. 2017 21:00 Praha, cz
3. 8. 2017 18:00 Brno, cz
3.-6. 8. 2017 17:00 Valeč, cz
28.-29. 7. 2017 19:00 Žďár nad Sázavou, cz
27.-30. 7. 2017 15:00 Petrov u Prahy, cz
14.-16. 7. 2017 17:00 Lužná u Rakovníka, cz
30.-1. 7. 2017 Ostrava, cz
16.-18. 6. 2017 13:00 Milovice, cz
6. 5. 2017 12:00 Brno, cz
29. 4. 2017 12:00 Praha, cz
21. 4. 2017 12:00 Hradec Králové, cz
7. 4. 2017 19:00 Ústí nad Labem, cz
7.-8. 8. 2015 Mohelnice, cz
3.-5. 7. 2014 Hradec Králové, cz
2.-5. 7. 2011 Hradec Králové, cz

Videa Prago Union (4)


Fotky Prago Union (1)

Prago Union

Diskografie Prago Union (5)

Smrt zije Koupit 2016
G2 Acoustic Stage Live Koupit 2016
Vazna hudba Koupit 2013
V barvach Koupit 2011
Dezorient Express Koupit 2010

www.pragounion.cz

Další akce

Více akcí
LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Sofi Tukker
Koncert, House, Pop
Sofi Tukker
Út 26. března 2019, Roxy Praha, cz

Sofi Tukker

Praha pije víno 2019
Jídlo
Praha pije víno 2019
Pá 24. — So 25. května 2019, Novoměstská radnice Praha, cz
Dilly Dally
Koncert, Pop, Indie
Dilly Dally
St 6. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Godsmack
Koncert, Rock, Metal
Godsmack
Út 11. června 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Godsmack

Alvaro Soler
Koncert, Pop
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

White Lies
Koncert, Rock
White Lies
Čt 7. března 2019, Roxy Praha, cz

White Lies

Hlavní strana Interpreti Česko Prago Union