Prago Union

Česko, hip hop, rap

+8

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Prago Union (12)

29. 3. 20:00 Hradec Králové, cz
11. 5. 21:00 Teplice, cz
18. 5. 20:00 Klatovy, cz
4.-6. 7. Jihlava, cz
25.-28. 7. Liberec, cz
8.-10. 8. Harrachov, cz
9.-10. 8. Hlučín, cz
22.-25. 8. 16:00 Trutnov, cz

Uskutečněné koncerty (59)

22. 3. 21:00 Přeštice, cz
15. 3. 20:00 Brno, cz
26. 1. 21:00 Praha, cz
18. 1. Brno, cz
29. 12. 2018 19:30 Praha, cz
28. 12. 2018 19:00 Frýdek-Místek, cz
22. 12. 2018 20:00 Mariánské Lázně, cz
12. 12. 2018 20:00 Děčín, cz
8. 12. 2018 19:00 Valašské Meziříčí, cz
7. 12. 2018 20:00 Kladno, cz
1. 12. 2018 19:30 Opava, cz
13. 11. 2018 21:00 Praha, cz
19. 10. 2018 21:00 Praha, cz
12. 10. 2018 21:00 České Budějovice, cz
22. 9. 2018 20:00 Černošice, cz
21.-22. 9. 2018 20:30 Plzeň, cz
13. 9. 2018 21:00 Praha, cz
23. 8. 2018 18:00 Brno, cz
17.-18. 8. 2018 Horčápsko u Příbrami, cz
20.-22. 7. 2018 18:00 Praha, cz
13. 7. 2018 20:00 Kyjov, cz
5.-8. 7. 2018 Boskovice, cz
29.-30. 6. 2018 Mohelnice, cz
22.-23. 6. 2018 Praha, cz
26.-27. 5. 2018 Praha, cz
20. 4. 2018 21:00 Telč, cz
22.-24. 3. 2018 Praha, cz
17. 3. 2018 20:00 Brno, cz
16. 3. 2018 20:00 Brno, cz
31. 1. 2018 20:00 Praha, cz
30. 1. 2018 20:00 Praha, cz
29. 1. 2018 20:00 Praha, cz
22. 12. 2017 21:00 Praha, cz
15. 12. 2017 20:00 Frýdek-Místek, cz
2. 11. 2017 20:00 Praha, cz
25.-26. 8. 2017 21:00 Vroutek u Podbořan, cz
8. 8. 2017 21:00 Praha, cz
3. 8. 2017 18:00 Brno, cz
3.-6. 8. 2017 17:00 Valeč, cz
28.-29. 7. 2017 19:00 Žďár nad Sázavou, cz
27.-30. 7. 2017 15:00 Petrov u Prahy, cz
14.-16. 7. 2017 17:00 Lužná u Rakovníka, cz
30.-1. 7. 2017 Ostrava, cz
16.-18. 6. 2017 13:00 Milovice, cz
6. 5. 2017 12:00 Brno, cz
29. 4. 2017 12:00 Praha, cz
21. 4. 2017 12:00 Hradec Králové, cz
7. 4. 2017 19:00 Ústí nad Labem, cz
7.-8. 8. 2015 Mohelnice, cz
3.-5. 7. 2014 Hradec Králové, cz
2.-5. 7. 2011 Hradec Králové, cz

Videa Prago Union (4)


Fotky Prago Union (1)

Prago Union

Diskografie Prago Union (5)

Smrt zije Koupit 2016
G2 Acoustic Stage Live Koupit 2016
Vazna hudba Koupit 2013
V barvach Koupit 2011
Dezorient Express Koupit 2010

www.pragounion.cz

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Magnetic Festival 2019
Festival, Elektro, House
Magnetic Festival 2019
Pá 3. května 2019, Praha

Laidback Luke, Vini Vici, Will Sparks

Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha
Men I Trust
Koncert, Indie, Pop
Men I Trust
Ne 26. května 2019, Chapeau Rouge Praha
Fluff Fest 2019
Festival, Hardcore, Punk
Fluff Fest 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Rokycany
Southside Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Southside Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Neuhausen ob Eck, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

Slayer
Koncert, Metal
Slayer
Út 25. června 2019, Tipsport Arena Praha

Slayer

Hlavní strana Interpreti Česko Prago Union