Pražský výběr

Česká republika, rock

+54

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Pražský výběr (9)

21.-23. 6. Praha, cz
12.-13. 7. Pardubice, cz
19.-20. 7. České Budějovice, cz
2.-3. 8. Olomouc, cz
9.-10. 8. Ostrava, cz
16.-17. 8. Brno, cz
23.-24. 8. Plzeň, cz
30.-31. 8. Karlovy Vary, cz
6.-7. 9. Kladno, cz

Uskutečněné koncerty (16)

28. 10. 2018 20:00 Praha, cz
20. 10. 2018 20:00 Kadaň, cz
31.-1. 9. 2018 Bezděz, cz
24.-25. 8. 2018 Bouzov, cz
17.-18. 8. 2018 Hradec nad Moravicí, cz
3.-4. 8. 2018 Rožmberk nad Vltavou, cz
27.-28. 7. 2018 Švihov, cz
20.-21. 7. 2018 Staré Hradiště, cz
13.-14. 7. 2018 Točník, cz
8. 6. 2018 20:00 Buchlovice, cz
10. 3. 2018 20:00 Praha, cz
17.-18. 6. 2017 13:00 Olomouc, cz
2.-5. 7. 2013 Hradec Králové, cz

Videa Pražský výběr (3)


Fotky Pražský výběr (2)

Pražský výběr
Pražský výběr

Diskografie Pražský výběr (9)

Na Vaclavskym Vaclavaku (Live) Koupit 2016
XXVI. Album Supraphonu Koupit 2013
Běr Koupit 1997
Běr (Remastered) Koupit 1997
Straka V Hrsti Koupit 1988
Výběr Koupit 1987
Komu Se Nelení - Tomu Se Ženění & Já Se Mám, Že Je Olda Přítel Můj Koupit 1982
Žízeň Koupit 1978

www.prazskyvyber.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Creamfields 2019
Festival, Elektro, House
Creamfields 2019
Čt 22. — Ne 25. srpna 2019, Daresbury, uk

Adam Beyer, deadmau5, Swedish House Mafia, The Chemical Brothers

Sonus Festival 2019
Festival, Techno, Elektro
Sonus Festival 2019
Ne 18. — Čt 22. srpna 2019, Novalja, hr
Michal Prokop & Framus Five
Koncert, Rock
Michal Prokop & Framus Five
Út 14. května 2019, Sono Centrum Brno, cz
Enter Shikari
Koncert, Elektro, Rock
Enter Shikari
So 6. dubna 2019, Forum Karlín Praha, cz
LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Balthazar + support: Faces on TV
Koncert, Indie, Pop
Balthazar + support: Faces on TV
Čt 28. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Balthazar

Hooverphonic
Koncert, Pop, Rock
Hooverphonic
Po 1. dubna 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Hooverphonic

Ji.hlava 2019
Film
Ji.hlava 2019
Čt 24. — Út 29. října 2019, Jihlava – různá místa Jihlava, cz
Hlavní strana Interpreti Česko Pražský výběr