Prinz Pi

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Prinz Pi (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (4)

17.-19. 8. 2018 Lipsko, de
22.-24. 6. 2018 Neuhausen ob Eck, de
22.-24. 6. 2018 Scheeßel, de

Diskografie Prinz Pi (18)

Nichts war umsonst Koupit 2017
10 Jahre Prinz Pi Koupit 2017
Nichts war umsonst (Instrumentals) Koupit 2017
Für immer und immer (Piano Version) Koupit 2017
Letzte Liebe Koupit 2017
Hellrot Koupit 2017
Für immer und immer Koupit 2017
Im Westen nix Neues Koupit 2016
Kompass ohne Norden (Premium Edition) Koupit 2013
Hallo Musik Koupit 2011
Rebell ohne Grund Koupit 2011
Donnerwetter! (Instrumentals) Koupit 2010
Teenage Mutant Horror Show 2 Koupit 2009
Neopunk (Deluxe Edt.) Koupit 2008
Zeitlos Koupit 2007
Das Pinz IP Prinz Pi Vol. 1 Koupit 2007
Donnerwetter! Koupit 2006

Další akce

Více akcí
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

Tom Odell
Koncert, Pop, Rock
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

Leeds Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Leeds Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Leeds, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
Bob Dylan
Koncert, Folk, Rock
Bob Dylan
Ne 7. dubna 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Bob Dylan

Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Prinz Pi