Prinz Pi

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Prinz Pi (1)

19. 10. 20:00 Vídeň, at

Uskutečněné koncerty (4)

17.-19. 8. 2018 Lipsko, de
22.-24. 6. 2018 Neuhausen ob Eck, de
22.-24. 6. 2018 Scheeßel, de

Diskografie Prinz Pi (18)

Nichts war umsonst Koupit 2017
10 Jahre Prinz Pi Koupit 2017
Nichts war umsonst (Instrumentals) Koupit 2017
Für immer und immer (Piano Version) Koupit 2017
Letzte Liebe Koupit 2017
Hellrot Koupit 2017
Für immer und immer Koupit 2017
Im Westen nix Neues Koupit 2016
Kompass ohne Norden (Premium Edition) Koupit 2013
Hallo Musik Koupit 2011
Rebell ohne Grund Koupit 2011
Donnerwetter! (Instrumentals) Koupit 2010
Teenage Mutant Horror Show 2 Koupit 2009
Neopunk (Deluxe Edt.) Koupit 2008
Zeitlos Koupit 2007
Das Pinz IP Prinz Pi Vol. 1 Koupit 2007
Donnerwetter! Koupit 2006

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Hradecký slunovrat 2019
Festival, Rock, Folk
Hradecký slunovrat 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Hradec nad Moravicí

Dunaj, Sto zvířat

Jazz nad Odra 2019
Festival, Jazz
Jazz nad Odra 2019
Pá 26. — Út 30. dubna 2019, Vratislav, pl
Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha

Sum 41

Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties, Turbonegro

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha

Poets of the Fall

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice
Hlavní strana Interpreti Prinz Pi