PSH

Česko, hip hop, rap

+9

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty PSH (8)

29. 3. 21:00 Plzeň, cz
12. 4. 20:00 Přeštice, cz
6.-7. 5. 15:00 Olomouc, cz
17. 5. 21:00 České Budějovice, cz
25.-26. 5. Praha, cz
14.-16. 6. Milovice, cz
15. 6. 10:00 Otrokovice, cz

Uskutečněné koncerty (25)

15. 3. 21:00 Benešov u Prahy, cz
23. 2. 20:00 Ostrava, cz
25. 12. 2018 20:00 Teplice, cz
22. 12. 2018 21:00 Sedlčany, cz
21. 12. 2018 21:00 Chrudim, cz
14. 12. 2018 20:00 Svitavy, cz
30.-1. 12. 2018 21:00 České Budějovice, cz
24.-25. 8. 2018 12:00 Vroutek u Podbořan, cz
10.-11. 8. 2018 12:00 Piešťany, sk
31. 5. 2018 20:30 Plzeň, cz
26.-27. 5. 2018 Praha, cz
11.-12. 5. 2018 Šumperk, cz
22. 11. 2017 20:00 Praha, cz
4. 11. 2017 21:00 Hradec Králové, cz
3. 11. 2017 20:00 Brno, cz
25.-26. 8. 2017 21:00 Vroutek u Podbořan, cz
18. 6. 2017 12:00 Olomouc, cz
27.-28. 5. 2017 08:59 Praha, cz
25.-27. 5. 2017 16:00 Olomouc, cz
29. 4. 2017 Ústí nad Labem, cz
4.-6. 6. 2015 Hradec Králové, cz

Videa PSH (4)


Fotky PSH (2)

PSH
PSH

Diskografie PSH (10)

My 3 Koupit 2018
Hlavne At Se to Nedovi Mama (Remix) Koupit 2018
Shitstorm Koupit 2018
Hlavne At Se to Nedovi Mama Koupit 2018
Vice Koupit 2016
Freeson Koupit 2014
Epilog Koupit 2010
The Best Of Koupit 2009
Rap 'N' Roll Koupit 2006
Repertoar Koupit 2001

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Latitude Festival 2019
Festival, Pop, Indie
Latitude Festival 2019
Čt 18. — Ne 21. července 2019, Southwold, uk

George Ezra, Lana Del Rey, Primal Scream, Snow Patrol, Underworld

Cave In
Koncert, Hardcore, Punk
Cave In
Út 25. června 2019, Café V Lese Praha
The Wave Pictures
Koncert, Rock
The Wave Pictures
Po 22. dubna 2019, Café V Lese Praha
Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
St 27. března 2019, Eleven Club Brno
Garbage
Koncert, Rock
Garbage
Po 24. června 2019, Křižíkova fontána Praha

Garbage

Slipknot
Koncert, Metal
Slipknot
Út 11. června 2019, O2 Arena Praha

Slipknot

Julia Holter
Koncert, Rock, Pop
Julia Holter
St 19. června 2019, Experimentální prostor NoD Praha
Hlavní strana Interpreti Česko PSH