Trendy Jiří Korn Leoš Mareš Pražský Majáles 2024 Rammstein André Rieu Beats For Love 2024 Majáles Vimperk 2024 Plzeňský Majáles 2024 Ostravský Majáles 2024

Reik

Mexiko , latin, latin pop, tropical

4 sledující

Nadcházející koncerty Reik

Sledujte umělce Reik a o nových akcích se dozvíte jako první. Také se můžete podívat na podobné interprety.

Uskutečněné koncerty / 35

Reik

Reik je mexická poprocková skupina založená v roce 2003. Skupinu tvoří tři členové - Jesús Alberto Navarro Rosas (vokály), Julio Ramírez Eguía (kytara) a Gilberto Marín Espinoza (kytara). Po dlouhé době vystupování v místních barech a klubech, skupina začala získávat pozornost a popularitu.

Jejich průlom přišel v roce 2005 s vydáním jejich debutového alba "Reik", které obsahovalo hitové singly jako "Yo Quisiera" a "Noviembre Sin Ti". Tato písně se staly obrovským hitem v Latinské Americe a přinesly Reik mnoho ocenění a nominací.

Reik pokračovali ve svém úspěchu s dalšími alby, jako je "Secuencia" (2006), "Un Día Más" (2008) a "Película En Blanco" (2016). Skupina se stala jednou z nejpopulárnějších latin-popových skupin a jejich písně se objevují na vrcholu latinskoamerických hitparád.

Jejich hudba je charakteristická kombinací pop-rockového zvuku s romantickými texty. Jesús je hlavním textařem a jeho emotivní interpretace vystihuje hluboké emoce vyjádřené v jejich písních.

Reik se stali známými nejen v Latinské Americe, ale také na světové scéně. Vystupovali v různých zemích a spolupracovali s dalšími umělci, jako je Maluma, Wisin, Ozuna a David Bisbal.
 
Jejich závazek a kvalita jejich hudby je oceněná mnoha cenami, včetně Latin Grammy a Billboard Latin Music Awards.
Více informací
Hlavní strana Interpreti Reik

Doporučené akce

Další akce