Rival Sons

USA, rock, blues, hard rock

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Rival Sons (5)

11.-14. 7. Aix-les-Bains, fr
25.-28. 7. Penrith, uk
16.-18. 8. New York, us

Uskutečněné koncerty (16)

1. 3. 19:00 Hamburg, de
24. 2. 20:00 Kolín nad Rýnem, de
22. 2. 20:00 Berlín, de
21. 2. 20:00 Varšava, pl
20. 2. 20:00 Praha, cz
18. 2. 20:00 Frankfurt nad Mohanem, de
17. 2. 20:00 Mnichov, de
16. 2. 20:00 Vídeň, at
12.-14. 7. 2018 Madrid, es
5.-8. 7. 2018 Werchter, be
22.-23. 6. 2018 Vitoria-Gasteiz, es
12.-16. 6. 2018 Bergen, no
15. 8. 2017 19:30 Gdyně, pl
14. 8. 2017 19:30 Vratislav, pl
6. 8. 2017 20:00 Praha, cz
22.-23. 7. 2017 Paříž, fr

Videa Rival Sons (5)


Fotky Rival Sons (1)

Rival Sons

Diskografie Rival Sons (21)

Feral Roots Koupit 2019
Hollow Bones Koupit 2016
Hollow Bones (Track By Track Commentary) Koupit 2016
Tied Up Koupit 2016
Hollow Bones Pt. 1 Koupit 2016
Great Western Valkyrie (Tour Edition) Koupit 2015
Great Western Valkyrie Koupit 2014
Great Western Valkyrie - Track By Track Commentary Koupit 2014
Spotify Sessions Koupit 2014
Good Things Koupit 2014
Open My Eyes Koupit 2014
Electric Man Koupit 2014
Head Down - Track By Track Commentary Koupit 2012
Head Down Koupit 2012
Pressure & Time Koupit 2011
Pressure & Time (Redux) Koupit 2011
Before the Fire Koupit 2009

www.rivalsons.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Mácháč 2019
Festival, House, Elektro
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy

Fedde Le Grand, Timmy Trumpet, Zonderling

Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha

Pavol Habera & TEAM

Dave Matthews Band
Koncert, Rock
Dave Matthews Band
St 27. března 2019, Forum Karlín Praha
Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno
Saint Agnes
Koncert, Rock
Saint Agnes
Čt 23. května 2019, Café V Lese Praha
Wardruna
Koncert, Folk
Wardruna
Pá 22. listopadu 2019, Velký sál Lucerna Praha
Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Po 8. července 2019, Letiště Letňany Praha

Ed Sheeran

Hlavní strana Interpreti Rival Sons