Rival Sons

USA, rock, blues, hard rock

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Rival Sons (8)

17. 2. 20:00 Mnichov, de
18. 2. 20:00 Frankfurt nad Mohanem, de
20. 2. 20:00 Praha, cz
21. 2. 20:00 Varšava, pl
22. 2. 20:00 Berlín, de
24. 2. 20:00 Kolín nad Rýnem, de

Uskutečněné koncerty (8)

12.-14. 7. 2018 Madrid, es
5.-8. 7. 2018 Werchter, be
22.-23. 6. 2018 Vitoria-Gasteiz, es
12.-16. 6. 2018 Bergen, no
15. 8. 2017 19:30 Gdyně, pl
14. 8. 2017 19:30 Vratislav, pl
6. 8. 2017 20:00 Praha, cz
22.-23. 7. 2017 Paříž, fr

Videa Rival Sons (5)


Fotky Rival Sons (1)

Rival Sons

Diskografie Rival Sons (20)

Hollow Bones Koupit 2016
Hollow Bones (Track By Track Commentary) Koupit 2016
Tied Up Koupit 2016
Hollow Bones Pt. 1 Koupit 2016
Great Western Valkyrie (Tour Edition) Koupit 2015
Great Western Valkyrie Koupit 2014
Great Western Valkyrie - Track By Track Commentary Koupit 2014
Spotify Sessions Koupit 2014
Good Things Koupit 2014
Open My Eyes Koupit 2014
Electric Man Koupit 2014
Head Down - Track By Track Commentary Koupit 2012
Head Down Koupit 2012
Pressure & Time Koupit 2011
Pressure & Time (Redux) Koupit 2011
Before the Fire Koupit 2009

www.rivalsons.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Mystic Sk8 Cup 2019
Festival
Mystic Sk8 Cup 2019
Pá 28. — Ne 30. června 2019, Praha, cz
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň, cz

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Vypsaná Fixa 25 Let
Koncert, Rock
Vypsaná Fixa 25 Let
St 18. prosince 2019, Forum Karlín Praha, cz

Vypsaná fiXa

Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
Čt 28. března 2019, Café V Lese Praha, cz
Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Po 8. července 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

Maribou State
Koncert, Elektro, Indie
Maribou State
So 16. března 2019, Meetfactory Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Rival Sons