Roméo Elvis

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Roméo Elvis (5)

26.-28. 4. Chamonix-Mont-Blanc, fr
27.-30. 6. Marmande, fr
28.-30. 6. Nort-Sur-Erdre, fr

Uskutečněné koncerty (10)

17. 11. 2018 Chemillé-Melay, fr
19.-23. 9. 2018 Le Havre, fr
19.-22. 7. 2018 Carhaix, fr
13.-15. 7. 2018 Aix-les-Bains, fr
11.-15. 7. 2018 La Rochelle, fr
6.-8. 7. 2018 Arras, fr
28.-1. 7. 2018 Marmande, fr
22.-24. 6. 2018 Paříž, fr
15.-16. 6. 2018 Marseille, fr
18.-20. 5. 2018 Saint-Laurent-de-Cuves, fr

Diskografie Roméo Elvis (20)

Dessert Koupit 2018
Drôle de question (Remix) Koupit 2018
La Sauce - Le Motif & Roméo Elvis - 07/02/18 Koupit 2018
Bawlers Koupit 2018
Hit Sale Koupit 2018
Morale 2 Koupit 2017
Méchant Koupit 2017
Drôle de question Koupit 2017
Diable Koupit 2017
FLIP (Deluxe) Koupit 2017
Tueurs Koupit 2017
Morale Koupit 2016
Tu vas glisser Koupit 2016
Famille Nombreuse Koupit 2014
Bruxelles C'est Devenu La Jungle Koupit 2013

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Kiss + ZZ Top
Koncert, Rock
Kiss + ZZ Top
St 19. června 2019, Eden Aréna Praha, cz

Kiss

Metronome Festival 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Metronome Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Praha, cz

Kraftwerk, Liam Gallagher, Morcheeba

George Ezra
Koncert, Pop, Indie
George Ezra
Út 21. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

George Ezra

Palaye Royale
Koncert, Indie, Rock
Palaye Royale
Út 19. února 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

Palaye Royale

Rumfest by Barlife 2019
Jídlo
Rumfest by Barlife 2019
So 18. května 2019, Žluté lázně Praha, cz
IAMX
Koncert
IAMX
So 9. února 2019, Fléda Brno, cz

IAMX

Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Def Leppard, Whitesnake

RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

Hlavní strana Interpreti Roméo Elvis