Trendy Jiří Korn Leoš Mareš Pražský Majáles 2024 Jony Rammstein Karel Gott…jeho písně žijí dál!

Rosalía

Španělsko , spanish noise pop, world

39 sledujících

Nadcházející koncerty Rosalía

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta Rosalía sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak Vám napíšeme. Také se můžete podívat na podobné interprety.

Uskutečněné koncerty / 67

Rosalía

Rosalía je španělská zpěvačka a textařka, která se narodila 25. září 1992 v Barceloně. Pochází z hudební rodiny a již od útlého věku projevovala zájem o hudbu a tanec. Její matka byla učitelkou flamenca a otec hrál na kytaru. Díky těmto vlivům se Rosalía brzy začala zajímat o flamenco a začala tuto půvabnou španělskou hudební tradici studovat.

V roce 2017 vydala své první EP s názvem "Los Ángeles", kterého se však komerčně příliš neujalo. Rosalía ale nehodlala tím své hudební ambice zastavit. V roce 2018 vydala svou průlomovou skladbu "Malamente", která jí přinesla obrovský úspěch. Skladba kombinovala tradiční flamenco prvky s moderním, elektronickým zvukem, což upoutalo pozornost nejen Španělska, ale i mezinárodního hudebního světa.

Její debutové album "El Mal Querer" bylo vydáno v roce 2018 a získalo velmi pozitivní ohlas kritiky. Rosalía se začala stávat ikonou moderního flamenco, která přináší novou energii a osvěžení tomuto tradičnímu hudebnímu stylu. O rok později, v roce 2019, získala dvě Latin Grammy za nejlepší novou umělkyni a nejlepší vokální popové album.

Rosalía je známá svým charakteristickým hlasem a výrazným stylem, který kombinuje tradiční flamenco s moderními prvky popu a urbanu. Její písničky často vypráví o lásce, životě a osobních zkušenostech. Její charismatické vystupování na pódiu již získalo obdiv mnoha fanoušků po celém světě.

Rosalía je také považována za módní ikonu. Její extravagantní a odvážné outfity často odrážejí její jedinečný hudební styl a kreativitu. 
Více informací
Hlavní strana Interpreti Rosalía

Doporučené akce

Další akce