Rose Tattoo

Austrálie, rock

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Rose Tattoo (3)

23. 7. 19:00 Vídeň, at

Uskutečněné koncerty (3)

11. 9. 2018 19:00 Birmingham, uk
22.-24. 6. 2018 Clisson, fr
9.-10. 6. 2018 Mnichov, de

Videa Rose Tattoo (3)


Fotky Rose Tattoo (2)

Rose Tattoo
Rose Tattoo

Diskografie Rose Tattoo (16)

Scarred for Live 1980-1982 Koupit 2018
Blood Brothers (2018 Bonus Reissue) Koupit 2018
Tatts: Live in Brunswick Koupit 2017
Blood Brothers Koupit 2007
Nice Boys Don't Play Rock'n'Roll Koupit 1992
Southern Stars Koupit 1984
Scarred for Life Koupit 1982
Assault & Battery Koupit 1981
Rose Tattoo Koupit 1978

www.rosetattoo.com.au

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Reading Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Reading Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Reading, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Seasick Steve
Koncert, Blues, Rock
Seasick Steve
Po 25. března 2019, Lucerna Music Bar Praha

Seasick Steve

Mezi Ploty 2019
Festival, Folk, Pop
Mezi Ploty 2019
So 25. — Ne 26. května 2019, Praha

Divokej Bill, Tomáš Klus, Wohnout

Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
St 27. března 2019, Eleven Club Brno
Praha pije víno 2019
Jídlo
Praha pije víno 2019
Pá 24. — So 25. května 2019, Novoměstská radnice Praha
Archive
Koncert, Rock
Archive
Po 28. října 2019, Palác Akropolis Praha
Godsmack
Koncert, Rock, Metal
Godsmack
Út 11. června 2019, Velký sál Lucerna Praha

Godsmack

Maroon 5
Koncert, Pop
Maroon 5
St 5. června 2019, O2 Arena Praha

Maroon 5

Hlavní strana Interpreti Rose Tattoo