Russ

dwn trap, pop rap, rap

+3

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Russ (1)

6.-10. 8. Zambujeira do Mar, pt

Uskutečněné koncerty (3)

6.-8. 7. 2018 Londýn, uk
5.-7. 7. 2018 Frauenfeld, ch
5.-8. 7. 2018 Werchter, be

Diskografie Russ (25)

ZOO Koupit 2018
Back To Life Koupit 2018
Lil Arrogant (feat. Joey Bada$$ & Russ) Koupit 2018
Sore Losers Koupit 2018
Basement (Feat. Jessie Reyez) Koupit 2018
Since I Was Broke Koupit 2018
Some Time Koupit 2018
Alone Koupit 2018
Flip Koupit 2018
There's Really A Wolf Koupit 2017
Lean On You Koupit 2017
Maybe Koupit 2017
Prosper Koupit 2017
Think Twice Koupit 2017
Wife You Up Koupit 2017
The Game Koupit 2017
Silence Koupit 2014
Brain Dead Koupit 2014
Pink Elephant Koupit 2014
5280 Koupit 2013
Velvet Koupit 2013
The Edge Koupit 2013
Color Blind Koupit 2013
Vacation Koupit 2012
Apollo 13 Koupit 2012

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Dream Theater
Koncert, Rock, Metal
Dream Theater
Út 16. července 2019, NTC Bratislava Bratislava, sk
The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
St 21. srpna 2019, BVV Brno Brno

The Offspring

Rockový Slunovrat 2019
Festival, Rock, Metal
Rockový Slunovrat 2019
Pá 31. — So 1. června 2019, Řevnice

Gaia Mesiah, Horkýže Slíže, Itchy, Royal Republic, Skyline, Wohnout

Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties, Turbonegro

Sting
Koncert, Pop, Rock
Sting
Ne 30. června 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Sting

Scorpions
Koncert, Rock
Scorpions
St 20. listopadu 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Scorpions

Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Hlavní strana Interpreti Russ