Sanseverino

chanson, french folk pop, french reggae, french rock

Diskografie Sanseverino

Montreuil / Memphis Koupit 2017
Astronaute Koupit 2017
À mon enterrement Koupit 2017
Papillon Koupit 2015
Votez Papillon Koupit 2015
Le petit bal perdu Koupit 2014
Honky Tonk Koupit 2013
Le Meilleur De Sanseverino Koupit 2010
Les Faux Talbins Koupit 2009
Sanseverino Aux Bouffes Du Nord Koupit 2008
Exactement Koupit 2006
Exactement (Digital Deluxe Edition) Koupit 2006
Live Au Théâtre Sebastopol Koupit 2005
Les Sénégalaises Koupit 2004
Les senegalaises Koupit 2004
Le Tango Des Gens Koupit 2002
Le Tango Des Gens / Les Sénégalaises Koupit 2001
Hlavní strana Interpreti Sanseverino Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha
Limp Bizkit
Koncert, Metal, Funk
Limp Bizkit
Út 23. července 2019, Mestský Amfiteáter Sereď Sereď, sk

Limp Bizkit

Nova Rock Festival 2019
Festival, Metal, Rock
Nova Rock Festival 2019
Čt 13. — Ne 16. června 2019, Nickelsdorf, at

Die Ärzte, Die Toten Hosen, Slipknot, The Cure

Garbage
Koncert, Rock
Garbage
Po 24. června 2019, Křižíkova fontána Praha

Garbage

Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
St 17. července 2019, Eden Aréna Praha
Kelvin Jones
Koncert, Pop, Rock
Kelvin Jones
Ne 14. dubna 2019, Cross Club Praha
Mighty Hoopla 2019
Festival, Pop, Funk
Mighty Hoopla 2019
So 8. června 2019, Londýn, uk