Sentidos Opuestos

dance pop, grupera, latin, latin pop

Diskografie Sentidos Opuestos

Que vienen los Enamorados! Koupit 2018
Desayuno con música Koupit 2018
Olvidarte De Tu Ex Koupit 2014
Atrapada Koupit 2014
Zona Preferente Koupit 2012
Toda La Noche Koupit 2012
Dime (As If you're an army) Koupit 2012
Historias De Amor: Lo Mejor De Sentidos Opuestos Koupit 2003
En Vivo Koupit 2001
Movimiento Perpetuo Koupit 2000
Viento A Favor Koupit 1998
Viviendo Del Futuro Koupit 1997
Al Sol Que Mas Calienta Koupit 1994
Remix Koupit 1994
Sentidos Opuestos Koupit 1993
Hlavní strana Interpreti Sentidos Opuestos Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha

Poets of the Fall

The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha
Field Day 2019
Festival, Hip-hop, House
Field Day 2019
Pá 7. — So 8. června 2019, Londýn, uk

Bonobo, Diplo, Earl Sweatshirt, Jorja Smith, Jungle, Octavian, Pusha T, Skepta

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
St 21. srpna 2019, BVV Brno Brno

The Offspring

Lewis Capaldi
Koncert, Indie, Pop
Lewis Capaldi
Čt 7. listopadu 2019, Palác Akropolis Praha

Lewis Capaldi

Tove Lo
Koncert, Pop
Tove Lo
Út 6. srpna 2019, Lucerna Music Bar Praha

Tove Lo

The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha

The Smashing Pumpkins

Hurricane Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Hurricane Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Scheeßel, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure