Separ

Slovensko, hip hop

+59

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Separ (5)

Dnes 20:00 Plzeň, cz
27. 4. 12:00 Praha, cz
4. 5. 12:00 Brno, cz
10. 5. 12:00 Hradec Králové, cz
13. 7. 13:00 Frenštát pod Radhoštěm, cz

Uskutečněné koncerty (22)

15. 2. 19:00 Trenčín, sk
8. 2. 19:00 Kopřivnice, cz
29. 12. 2018 20:00 Vsetín, cz
28. 12. 2018 21:00 Velké Meziříčí, cz
24. 11. 2018 22:00 Malacky, sk
17. 11. 2018 20:00 Česká Lípa, cz
3. 11. 2018 20:00 Ostrava, cz
19. 10. 2018 20:00 Nová Dubnica, sk
13. 10. 2018 20:00 Bratislava, sk
29. 9. 2018 21:00 Hradec Králové, cz
21. 7. 2018 Hradec Králové, cz
15. 6. 2018 21:00 Trenčín, sk
21. 4. 2018 21:00 České Budějovice, cz
31. 10. 2017 21:00 Trnava, cz
30. 10. 2017 21:00 Prievidza, sk
28. 10. 2017 21:00 Banská Bystrica, sk
14. 10. 2017 21:00 Prešov, sk
6. 10. 2017 21:00 Trenčín, sk
23. 6. 2017 17:59 Hniezdne, sk

Videa Separ (4)


Fotky Separ (2)

Separ
Separ

Diskografie Separ (10)

Budoucnost Koupit 2018
Pancier Koupit 2017
Ja Som Ok Koupit 2017
Shinobi Koupit 2017
Ilegal Mixtejp Koupit 2017
18 Koupit 2017
Mikrofon Je Rucna Zbran II Koupit 2017
Nakazený 2 Koupit 2016
Pirát Koupit 2014
Viem Koupit 2014

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Benjamin Francis Leftwich
Koncert, Pop, Indie
Benjamin Francis Leftwich
Po 6. května 2019, Rock Café Praha, cz
Yungblud
Koncert, Pop, Rap
Yungblud
Po 4. listopadu 2019, Roxy Praha, cz
Black Honey
Koncert, Indie, Rock
Black Honey
Čt 27. června 2019, Café V Lese Praha, cz
Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor, cz

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice, cz
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Truck Festival 2019
Festival, Punk, Indie
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk

Foals, Nothing but Thieves, Slaves, Two Door Cinema Club, Wolf Alice, You Me At Six

Alice Cooper
Koncert, Rock
Alice Cooper
Ne 15. září 2019, Incheba Expo Aréna Bratislava, sk

Alice Cooper

Balthazar + support: Faces on TV
Koncert, Indie, Pop
Balthazar + support: Faces on TV
Čt 28. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Balthazar

Hlavní strana Interpreti Slovensko Separ