Serenity

Rakousko, gothic metal, gothic symphonic metal, neo classical metal, symphonic metal

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Serenity (2)

12.-13. 4. Pozal de Gallinas, es
11.-14. 7. Vizovice, cz

Uskutečněné koncerty (2)

13.-16. 7. 2017 Vizovice, cz

Videa Serenity (2)


Fotky Serenity (1)

Serenity

Diskografie Serenity (23)

Lionheart Koupit 2017
Codex Atlanticus Koupit 2016
Death & Legacy Koupit 2014
War of Ages Koupit 2013
War Of Ages Koupit 2013
Fallen Sanctuary Koupit 2008

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
UP Music Festival 2019
Festival, Elektro, House
UP Music Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha

Archie Hamilton

Zimní Masters of Rock 2019
Festival, Metal
Zimní Masters of Rock 2019
So 23. listopadu 2019, Zlín

Moonspell, Rotting Christ

Beerfest Olomouc 2019
Jídlo
Beerfest Olomouc 2019
Čt 23. — So 25. května 2019, Korunní pevnůstka Olomouc
Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha

Phil Collins

Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Secret Solstice 2019
Festival, Elektro, House
Secret Solstice 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Reykjavík, is

Martin Garrix, Morcheeba, Rita Ora, Robert Plant And The Sensational Space Shifters

Hollywood Undead
Koncert, Rap
Hollywood Undead
St 17. dubna 2019, Refinery Gallery Bratislava, sk
Airbourne
Koncert, Rock
Airbourne
St 2. října 2019, Roxy Praha

Airbourne

Rock for People 2019
Festival, Multižánrové, Metal
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové

Bring Me the Horizon, Franz Ferdinand, Kodaline, Rudimental

Hlavní strana Interpreti Serenity