Shaka Ponk

Francie, french reggae, french rock

+3

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Shaka Ponk (4)

28.-30. 6. Chessy, fr

Uskutečněné koncerty (11)

31.-2. 9. 2018 Maine-et-Loire, fr
27.-29. 7. 2018 Aulnoye-Aymeries, fr
13.-15. 7. 2018 Aix-les-Bains, fr
11.-15. 7. 2018 La Rochelle, fr
7.-10. 7. 2018 Argelès-sur-Mer, fr
5.-8. 7. 2018 Belfort, fr
22.-24. 6. 2018 Paříž, fr
14.-16. 6. 2018 Ruoms, fr
18.-20. 5. 2018 Saint-Laurent-de-Cuves, fr
24.-29. 4. 2018 Bourges, fr
19.-21. 4. 2018 Chamonix-Mont-Blanc, fr

Videa Shaka Ponk (7)


Fotky Shaka Ponk (1)

Shaka Ponk

Diskografie Shaka Ponk (27)

Smells Like Teen Spirit Koupit 2018
Smells Like Teen Spirit - Single Koupit 2018
The Evol' Koupit 2017
The Evol’ Koupit 2017
Wrong Side - Single Koupit 2017
Gung Ho - Single Koupit 2017
Mysterious Ways - Single Koupit 2017
Faking Love - Single Koupit 2017
ApeTizer - EP Koupit 2017
The Black Pixel Ape (Drinking Cigarettes to Take a Break) Koupit 2014
The White Pixel Ape (Smoking Isolate to Keep in Shape) Koupit 2014
Wanna Get Free - Single Koupit 2014
Monkeys in Bercy Koupit 2013
The Geeks and the Jerkin' Socks Koupit 2011
The Geeks And The Jerkin' Socks Koupit 2011
Loco Con da Frenchy Talkin' (Recycled Version 2009) Koupit 2009
Bad Porn Movie Trax Koupit 2009
Loco Con Da Frenchy Talkin' (Recycled version 2009) Koupit 2006

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Dropkick Murphys
Koncert
Dropkick Murphys
Út 11. června 2019, Tipsport Arena Praha
Let It Roll 2019
Festival, House, Elektro
Let It Roll 2019
Čt 1. — So 3. srpna 2019, Milovice

Andy C, High Contrast, Noisia

Limp Bizkit
Koncert, Metal, Funk
Limp Bizkit
Út 23. července 2019, Mestský Amfiteáter Sereď Sereď, sk

Limp Bizkit

United Islands of Prague 2019
Festival, Multižánrové, Zdarma
United Islands of Prague 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Praha
Passenger
Koncert, Folk, Pop
Passenger
Út 16. dubna 2019, Roxy Praha
Gus Dapperton
Koncert
Gus Dapperton
So 23. března 2019, Rock Café Praha
Topfest 2019
Festival, Rock, Hardcore
Topfest 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Nové Mesto nad Váhom, sk

Deez Nuts, Slash, The Bloody Beetroots

Hlavní strana Interpreti Shaka Ponk