Sir Richard Bishop

drone folk, experimental psych, new weird america

Diskografie Sir Richard Bishop

Tangier Sessions Koupit 2015
Beyond All Defects Koupit 2012
Intermezzo Koupit 2012
The Freak Of Araby Koupit 2009
Polytheistic Fragments Koupit 2007
Salvador Kali Koupit 1998
Hlavní strana Interpreti Sir Richard Bishop Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Bastille
Koncert, Pop, Indie
Bastille
Čt 21. února 2019, Forum Karlín Praha, cz

Bastille

Razorlight
Koncert, Indie, Pop
Razorlight
Čt 7. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Razorlight

Glastonbury Festival 2019
Festival
Glastonbury Festival 2019
St 26. — Ne 30. června 2019, Pilton, uk
Hurricane Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Hurricane Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Scheeßel, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Topfest 2019
Festival, Rock
Topfest 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Nové Mesto nad Váhom, sk

Slash