Siska Finuccsi

hungarian hip hop

Diskografie Siska Finuccsi

Randewu Koupit 2017
Nekem jó így Koupit 2017
K.O. Koupit 2017
We Are Koupit 2016
Hírnév Koupit 2016
Adj Bele Mindent Koupit 2015
Halott Finuccsi Koupit 2015
Ha Majd Meghalok Koupit 2014
Jön A Tré Koupit 2014
Mama Koupit 2014
Meg Van Írva Koupit 2014
Rosszcsont Koupit 2014
Vágod Baszod Koupit 2014
Út A Pokolba Koupit 2014
Édesapa Gyere Haza Koupit 2014
Finuccsi vs. Tkyd Koupit 2009
Hlavní strana Interpreti Siska Finuccsi Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
FIB: Festival Internacional de Benicassim 2019
Festival, Pop, Indie
FIB: Festival Internacional de Benicassim 2019
Čt 18. — Ne 21. července 2019, Castellón, es

Lana Del Rey

Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Tomorrowland Winter 2019
Festival, Pop, House
Tomorrowland Winter 2019
So 9. — So 16. března 2019, Alpe d'Huez, fr

Afrojack, Armin van Buuren, Martin Garrix, Steve Aoki

Walk Off The Earth
Koncert, Pop, Rock
Walk Off The Earth
Čt 27. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

Walk Off the Earth

Letní filmová škola 2019
Film
Letní filmová škola 2019
Pá 26. — Ne 4. srpna 2019, Letní filmová škola Uherské Hradiště Uherské Hradiště, cz
Michal Prokop & Framus Five
Koncert, Rock
Michal Prokop & Framus Five
Út 14. května 2019, Sono Centrum Brno, cz
Sofi Tukker
Koncert, House, Pop
Sofi Tukker
Út 26. března 2019, Roxy Praha, cz

Sofi Tukker

Mezi Ploty 2019
Festival, Folk, Pop
Mezi Ploty 2019
So 25. — Ne 26. května 2019, Praha, cz

Divokej Bill, Tomáš Klus, Wohnout

Karel Gott a hosté
Koncert, Pop
Karel Gott a hosté
So 9. března 2019, Hala Rondo (DRFG Arena) Brno, cz

Karel Gott