Siska Finuccsi

hungarian hip hop

Diskografie Siska Finuccsi

Randewu Koupit na Amazonu 2017
Nekem jó így Koupit na Amazonu 2017
We Are Koupit na Amazonu 2016
Hírnév Koupit na Amazonu 2016
Adj Bele Mindent Koupit na Amazonu 2015
Halott Finuccsi Koupit na Amazonu 2015
Ha Majd Meghalok Koupit na Amazonu 2014
Jön A Tré Koupit na Amazonu 2014
Meg Van Írva Koupit na Amazonu 2014
Rosszcsont Koupit na Amazonu 2014
Vágod Baszod Koupit na Amazonu 2014
Út A Pokolba Koupit na Amazonu 2014
Édesapa Gyere Haza Koupit na Amazonu 2014
Finuccsi vs. Tkyd Koupit na Amazonu 2009
Hlavní strana Interpreti Siska Finuccsi Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Cold Cave
Koncert, Pop, Rock
Cold Cave
Po 5. listopadu 2018, Futurum Music Bar Praha, cz

Cold Cave

Mydy Rabycad + support: Noisy Pots
Koncert, Elektro, Swing
Mydy Rabycad + support: Noisy Pots
Út 30. října 2018, Lucerna Music Bar Praha, cz

Mydy Rabycad

UP Festival 2019
Festival
UP Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha, cz
Zeal & Ardor
Koncert, Elektro, Metal
Zeal & Ardor
So 17. listopadu 2018, Futurum Music Bar Praha, cz
Júníus Meyvant
Koncert, Pop, Indie
Júníus Meyvant
Čt 7. března 2019, Rock Café Praha, cz

Júníus Meyvant

Roo Panes
Koncert, Folk, Pop
Roo Panes
St 21. listopadu 2018, Meetfactory Praha, cz
Pilsen Busking Fest 2018
Festival, Multižánrové, Zdarma
Pilsen Busking Fest 2018
St 3. — So 6. října 2018, Plzeň, cz
Three Days Grace
Koncert, Metal, Rock
Three Days Grace
Pá 19. října 2018, Malá sportovní hala Praha, cz
Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ne 17. února 2019, Forum Karlín Praha, cz