Siska Finuccsi

Siska Finuccsi

hungarian hip hop

Diskografie

Randewu (2017)
Koupit na Amazonu
Nekem jó így (2017)
Koupit na Amazonu
K.O. (2017)
Koupit na Amazonu
We Are (2016)
Koupit na Amazonu
Hírnév (2016)
Koupit na Amazonu
Adj Bele Mindent (2015)
Koupit na Amazonu
Halott Finuccsi (2015)
Koupit na Amazonu
Ha Majd Meghalok (2014)
Koupit na Amazonu
Jön A Tré (2014)
Koupit na Amazonu
Mama (2014)
Koupit na Amazonu
Meg Van Írva (2014)
Koupit na Amazonu
Rosszcsont (2014)
Koupit na Amazonu
Vágod Baszod (2014)
Koupit na Amazonu
Út A Pokolba (2014)
Koupit na Amazonu
Édesapa Gyere Haza (2014)
Koupit na Amazonu
Finuccsi vs. Tkyd (2009)
Koupit na Amazonu